Bates Masi + Architectsآثار معماری جهانآمریکاتکمیل شدهدفاترکاربریمسکونیموقعیت مکانیهمپتون شرقیوضعیتویلا

جورجیکا کلوز

Bates Masi Architects

نکات برگزیده مطلب
  • مشخصات پروژه جورجیکا کلوز
  • پانل های ساختمان
  • مصالح استقاده شده
  • طراحی منظر
  • project description of Georgica Close
  • building panels
  • materials
  • landscape design

جورجیکا کلوز
معمار:
Bates Masi Architects

موقعیت: آمریکا، همپتون شرقی
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: مسکونی
مساحت: ۳۵۰۰.۰ فوت مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۱۶


Georgica Close
Georgica Close

مشخصات پروژه جورجیکا کلوز

مشتریان این خانه جدید در خانه ای ساخته شده بودند كه در دهه ۱۹۶۰ توسط یك شاگرد مارسل بروئر ، یكی از “استادان مدرنیست” طراحی شده بود. این سایت در امتداد ساحل یک تالاب ساحلی واقع شده است و قربانی طوفان ناشی از طوفان سندی شد. مشتریانی که با تخریب خانه خود ناامید شده اند ، در تلاشند تا ارتباط عاطفی محکمی را که با خانه قبلی داشتند ، دوباره از نو بسازند.از طریق تحقیق و بررسی دقیق ساختار قبلی ، خصوصیاتی که مشتریان مورد تحسین قرار گرفته اند به دقت مورد بررسی قرار گرفت.

اول و مهمترین نکته سادگی و راستگویی معماری سابق بود. این در اتصالات قاب فلزی و استفاده از فناوریهای معاصر روز مشهود بود. برای ساختن این فضیلت ها ، خانه جدید به طور مشابه از قاب فولادی نیز برای پشتیبانی از سقف متشکل از پانل های کراس لمینیت چوب (CLT) استفاده می کند.

پانل های ساختمان

این سیستم ساختمان جدید ، یک راه حل ایده آل را ارائه داده است ، زیرا پانل ها دارای بازه های طولانی رایگان ، می توانند از پیش ساخته باشند و در صورت قرار گرفتن در معرض ، شخصیت گرم را به محل اقامت بیاورند. برای تجلیل بیشتر از کاربرد آنها ، سیستم های اضافی ساختمان در این پانل های پیش ساخته یکپارچه شده اند: چراغ ها در داخل تخته های آسیاب شده قرار می گیرند ، چراغهای سقفی از طریق آنها ماهیت محکم ساخت آنها را نشان می دهد و سیستم های سایه بان فعال با پوشش های بزرگ سقف یکپارچه می شوند. با ساخت این قطعات در خارج از خانه ، بخش بزرگی از خانه مانند یک کیت قطعات تحویل داده و مونتاژ می شود.

ادامه مطلب
فرهنگسرای MÉCA

مصالح استقاده شده

لایه بندی عرضی و صداقت مونتاژ به نمایش گذاشته شده توسط پنل های CLT بیشتر در جزئیات در خانه منعکس می شود. ستون های فلزی در دیوارها با دقت نمایش داده می شوند تا تکتونیک های ساختاری در بازی برجسته شوند. کابینت ها از تخته سه لا بامبو ساخته شده اند که دارای یک تکنیک لمینیت مشابه است و از معماری سقف در مقیاس کوچک تر آینه کاری می کند. این مشترک هنگام مشاهده جهت دانه در لبه های عمدا در معرض و کشش انگشت مشخص است. مواد اضافی به دنبال افزایش احساس گرما در خانه هستند ، از جمله تخته های بزرگ سرو که از فضای داخلی و فضای بیرونی به هم چسبیده اند و یک شومینه برنز سوخته که محوطه منطقه مرکزی عمومی است.

طراحی منظر

برای رعایت شرایط جدید منطقه سیل برای سایت ، خانه از سطح طبقه قبلی بالا رفته است. این تغییر ارتفاع توسط یک سری تراس در سمت رویی نرم می شود. اما در طرف آب ، پایه و اساس در سایه ها فرو رفته است ، بنابراین به نظر می رسد که خانه از بالای زمین شناور است و از ارتفاع خود تجلیل می کند. فضاهای داخلی بر روی چندین محور واضح مرتب شده است که نمای آنها را به سمت آب گسترش می دهد و چشم اندازهایی را از طریق معماری به منظره فراتر از آن ارائه می دهد. این حرکات خانه را در منظره زمین قرار داده و ارتباط مشتری را با ویژگیهای طبیعی دارایی خود تقویت می کنند.

ادامه مطلب
دفتر دوم خانه هالیوود

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Georgica Close
architect:
Bates Masi Architects

location: UNITED STATES, EAST HAMPTON
status: completed
user: residential
Area: ۳۵۰۰.۰ ft²
year:
۲۰۱۶

project description of Georgica Close

The clients of this new home had been living in a house built in the 1960’s designed by a disciple of Marcel Breuer, one of the “modernist masters”. The site is situated along the shore of a coastal lagoon, and became a victim of the storm surge from Hurricane Sandy. Distraught by the destruction of their home, the clients sought to rebuild in an effort to restore the strong emotional connection they had to the previous dwelling.

Through research and a careful examination of the previous structure, the qualities the clients admired were carefully considered. First and foremost was the simplicity and truthfulness of the former architecture. It was evident in its exposed steel frame connections and the use of contemporary technologies of the day. To build on these virtues, the new house similarly uses a steel frame to support a roof comprised entirely of Cross Laminated Timber (CLT) panels.

building panels

This new building system provided an ideal solution, as the panels provide long free spans, can be prefabricated, and bring a warm character to the residence when left exposed. To further celebrate their application, additional building systems are integrated into these prefabricated panels: lights are set into milled recesses, skylights cut through them reveal the solid nature of their construction, and active shading systems are unified with the large roof overhangs. By manufacturing these components offsite, a large portion of the home was delivered and assembled like a kit of parts.

ادامه مطلب
هتل کوهستانی

materials

The transverse layering and honesty of assembly exhibited by the CLT panels are further reflected in the detailing in the home. Steel columns in the walls are meticulously revealed to highlight the structural tectonics at play. The cabinets are constructed of a bamboo plywood that shares a similar lamination technique, mirroring the architecture of the roof at a smaller scale. This commonality is evident when observing the grain direction on the deliberately exposed edges and eased finger pulls.

Additional materials seek to heighten the sense of warmth in the home, including large cypress boards that coalesce interior and exterior space, and a burnished bronze fireplace that anchors the central public zone.

landscape design of Georgica Close

To comply with new flood zone requirements for the site, the house is elevated above the previous floor level. This elevation change is softened on the approach side by a series of terraces. On the water side however, the foundation is recessed in the shadows so the house appears to float above the ground, celebrating its height. The interior spaces are arranged on several clear axes, which expand views to the water, and provide perspectives through the architecture to the landscape beyond.

These gestures ground the home in the landscape, and reinforce the client’s connection to the natural features of their property. The architecture’s recognition of history allows the new home to become a familiar part of the couple’s lives, a child of the previous home. Drawing from the client’s memories, the new home becomes meaningful to them, restoring and strengthening their sense of place.

 

منبع
archdaily
برچسب ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن