Salmela Architectآثار معماری جهانآمریکاتکمیل شدهدفاتردلوحکاربریمسکونیموقعیت مکانیوضعیتویلا

خانه سالملا

Salmela Architect

نکات برگزیده مطلب
  • مشخصات پروژه خانه سالملا
  • ترکیب فضایی
  • فضاهای عمومی و خصوصی
  • متریال ها

خانه سالملا
معمار:
Salmela Architect

موقعیت: آمریکا، دلوح
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: مسکونی
مساحت: ۳۰۰۰.۰ فوت مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۰۷

عکاس: Paul Crosby, Peter Kerze


Salmela House
Salmela House

مشخصات پروژه خانه سالملا

تعداد کمی از مردم بیش از فروشگاه زندگی می کنند. این ادغام که یک بار مشترک زندگی ما با دروغ های زنده ما بوده است ناپدید شده است ، زیرا ما موجودیت خود را به صورت جداگانه ای از شغل و خانواده تفکیک کرده ایم ، تقسیم بندی که منعکس شده در نحوه چگونگی حمایت ماست. از طریق پهنه بندی یکبار مصرف ، ما عملکردهای مختلفی را از لحاظ جسمی متمایز و غالباً بسیار دور از دیگر موارد حفظ کرده ایم ، در نتیجه افراد دارای رفت و آمد طولانی و زمان کمی برای بازی بین خواسته های زندگی و کار هستند.

ترکیب فضایی

خانه و دفتر دیوید سالملا نشان دهنده ی مقاومت در برابر این روند است که در شمال امریکا آغاز می شود. فناوری دیجیتال Buoyedby که اجازه می دهد تقریباً از هر مکانی کار کند ، تعداد افراد بیشتری را که اکنون در خانه خود فعالیت می کنند افزایش می دهد. دیوید سالملادوها کمی از هردو ، در محل زندگی خود نشان می دهند که چگونه این تغییر مجدد از مؤسسات دولتی و خصوصی ما می تواند به عملکردهای جدید و بیشتر زندگی و کار منجر شود. اکثر خانه ها فعالیتهای عمومی و خصوصی را از هم جدا می کنند و قسمتهای زندگی و ناهار خوری از اتاق خواب و حمام کردن است.

بازگشت کار به منزل ، که اغلب به شکل خانه است ، فرمول ساده ای را ارائه نمی دهد. Salmela همسر خانه را دنبال می کند و کارهای عمومی و خصوصی را از هم جدا می کند و الگویی را برای زندگی در بالای فروشگاه در قرن بیست و یکم ارائه می دهد.

فضاهای عمومی و خصوصی

اکثر خانه ها فعالیتهای عمومی و خصوصی را از هم جدا می کنند و قسمتهای زندگی و ناهار خوری از اتاق خواب و حمام کردن است. بازگشت کار به خانه ، که اغلب به شکل خانه است ، فرمول ساده ای ندارد. Salmela همسر خانه را دنبال می کند و کارهای عمومی و خصوصی را از هم جدا می کند و الگویی را برای زندگی در بالای فروشگاه در قرن بیست و یکم ارائه می دهد.

ادامه مطلب
املاک خانوادگی Mission Hill

از قسمت میانه گاراژ در کنار خانه ، شما دو انتخاب دارید. می توانید دیوار نگهدارنده سنگی و دیوار شیشه ای و درب شیشه ای منتهی به دفتر سالنامه را دنبال کنید و یا می توانید مراحل بتونی را با چوبهای افقی آنها ، روی بالا و بالای طاقچه ، که در آنجا به یک تخته چوبی ، یک جبهه باز ، جبهه ای با آتش نصب شده اید ، طی کنید. و مجموعه ای دیگر از استپ ها منجر به در ورودی خانه می شود. قدیمی بودن این ورود دوگانه ، تفاوت در چگونگی اسکان در این خانه و زندگی را نشان می دهد: Salmela خانه و دفتر خانه های خود را ، برابر با نقطه ورود و در حد امکان از یکدیگر دور می کند.

متریال ها

پوشیده از رنگ مشکی دوامدار داخلی ، خانه دارای باندهای افقی پروژه در گلکسی فلاشینگ ، مشروبات الکلی و محافظت از آنها ، کاغذ دیواری با استفاده از مواد ضدعفونی ، حصار ، بلسترنگ ، ایستگاه های مختلف با عملکرد: دفتر در پایین ترین سطح ، گاراژ و دفتر در آنها ، اتاق اصلی در بالا و مهمان جریانهای محافظ ، و همچنین تحمل سنگینی بصری از افتادگی عروق ، ارائه سایه چشم به نور روشنایی بالا. به همین ترتیب ، پیراهن های بزرگ ، سفیدها ، و سنگ فرش های درختان و عرشه های طبیعی در اطراف خانه به طور متضاد با پوست سیاه تنگ می شوند.

ادامه مطلب
ایجاد ۱۶ محور در قالب "طرح‌های نمونه گردشگری"

این تضاد از نمایانگر فضای داخلی برجسته تر است. این که آیا شما در قسمت کم ارتفاع به داخل دفتر پر از نور و یا در قسمت بالای آن به قسمتهای اصلی زندگی وارد شوید ، از قسمت بیرونی نقره ای و نقره ای به قسمت داخلی دیوارهای سفید ، پنجره های آلومینیومی گسترده و تزئینات چوب گرم می روید. کفپوش های کاشی خاکستری تیره و دزدگیر ‐ تمیز و مهاربندی مرکزی و روشنایی وسط و روشنایی فضای داخلی.

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Salmela House
architect:
Salmela Architect

location: UNITED STATES, DULUTH
status: completed
user: residential
Area: ۳۰۰۰.۰ ft²
year:
۲۰۰۷
Photographs: Paul Crosby, Peter Kerze

project description of Salmela House

Few people live over the store any more. That once‐commonintegration of our lives with our live lihoods has largely disappeared as we have segregatedour existence into separaterealms of job and family, a division reflected in how we lay outourcities. Through single‐use zoning, we have kept different functions physically distinct and often quite distant frome ach other, resulting in people having long commutes and little time for play between the demands of living and working.

Spatial composition

David Salmela’s home and office reflects there sistance to this trend that is beginningtogrowacross North America. Buoyedby digital technology that letsus work from almost any location, increasing numbers of people now workout of their homesor live above their offices. David Salmeladoes a little of both, showing in his own residence how this reincorporation of our public and private ives can lead to new and more play fulforms of living and working.

public and private places

Most houses separate public and private activities, with living and diningareaskepta part from sleeping and bathing rooms. The return of work to the home, often in the form of the home office, does not easily fitth a told formula. Salmela’shousebothintegrates and separates public and private pursuits, offering a model of what it means to live above the store in the twenty‐first century.

ادامه مطلب
خانه REI

From the mid point of the garage in the side of the house, you have two choices. You can follow the stone retaining wall down thes lope to the gravelyard and the glass door that leads toSalmela’s office or you can take the concrete steps, with their horizontal timberrails, up and overthe rock ledge, where you come to a wood deck, an open‐facewhite‐painted fire place, and another set of stepsthat lead to the front door of the house. Theverynature of these dual entrie sindicates the difference in how this house accommodates both living and working: Salmela giveshis home and office their ownentrances, equidistant from the point of arrival and as faraway as possible from each other.

materials of Salmela House

Clad in durable black Skatelitepanels, the house has horizontal bands of project in galuminum flashing that not only protect the resinousrecycled‐paperpanel sfrommoisture, butalsoexpressthelayers of functionswithin: office at lowestlevel, garage and office at themidlevel, main living spacesabovethat, and a guestarea at the top. Theflashingserves, as well, tolightenthe visual heaviness of thedarkcladding, providing deep shadowl ines that highlightits blackness. Likewise, largewindows, whitecolumns, and the natural woodrailings and decks tha twrap around the house contrastnicely with the black skin.

That contrast become seven more pronouncedon the interior. Whether you enter at the lowe rlevel into the light‐ filled office or at the upper level into the main living areas, you go from a largelyblack‐and‐silver exterior to an interior of white walls, expansive aluminum windows, and warm wood trim. The dark‐gray tile floors and the deep blue‐purpleceiling and central skylightoverthekitchenfurtheremphasizethebrightness and expansiveness of the interior.

 

منبع
archdaily
برچسب ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن