ERA Architectsآثار معماری جهاناستانبولبازرگانی و دفاترترکیهتکمیل شدهدفاترساختمان های اداریکاربریموقعیت مکانیوضعیت

دفتر حقوقی Moroğlu Arseven

ERA Architects

نکات برگزیده مطلب
  • مشخصات پروژه دفتر حقوقی Moroğlu Arseven
  • طبقات و سیرکولاسیون
  • Moroğlu Arseven Hukuk Bürosunin proje açıklaması
  • Zeminler ve Dolaşım

دفتر حقوقی Moroğlu Arseven
معمار:
ERA Architects

موقعیت: ترکیه، استانبول
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: اداری
مساحت زمین: ۴۵۰ متر مربع
مساحت زیرنبا: ۲۱۰۰ متر مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۱۶
کارفرما: Moroğlu Arseven Avukatlık Ortaklığı


Moroğlu Arseven Hukuk Bürosu
Moroğlu Arseven Hukuk Bürosu

مشخصات پروژه دفتر حقوقی Moroğlu Arseven

دفتر حقوقی Moroğlu Arseven یک ساختمان هشت طبقه در Nişantaşı ، استانبول است. پسوند یک ساختار لاشه بتن مسلح ساده است که برای یک سیستم اتوماتیک پارکینگ چند طبقه طراحی شده است که پس از مدتی قادر به فعالیت است. در فرآیند طراحی نوسازی ، ما ساختار فعلی را به عنوان نقطه شروع پروژه و نه یک محدودیت می بینیم. این ساختار که نتوانستیم عناصر ساختاری آن را تغییر دهیم ، به عنوان الگویی برای قرار دادن توابع عمل می کند.

در بسیاری از پروژه های مناسب ، هویت شرکتی مشتریان با قیاس غیرمستقیم یا مستقیم بر سطح مناطق منعکس می شود. در این پروژه چنین درخواستی از طرف کارفرمای ما وجود نداشته است و ما به عنوان یک تیم پروژه به ویژه نگران هستیم که از استفاده از استعاره های تصویری کلیشه ای خودداری کنیم. درعوض ، اصول حقوق جهانی مانند برابری ، صراحت ، سادگی ، صداقت و قدرت ، از نظر مفهومی ما را راهنمایی می کردند. از ساختار موجود به عنوان الگوی یادآور ماهیت ناهموار و محکم قانون استفاده شده است. ما نمی خواستیم تیرها ، ستونها و سطوح سقفی را بپوشانیم زیرا این امر خلاف ایده ماست که با پوشاندن سطوح آن و تزئین آنها با جزئیات ظریف ، چنین ساختاری وحشی را لکه دار می کنیم. ما از تمام زیرساخت های لازم مانند کانال های AC ، روشنایی و کابل های برقی ، صادقانه و به راحتی و بدون نیاز به پوشش آنها استفاده کردیم.

ادامه مطلب
فضای کاری ShareCuse

طبقات و سیرکولاسیون

در این ساختار طراحی مجدد ، دفتر حقوقی Moroglu Arseven به عنوان یک دفتر عمودی شش طبقه با سه طبقه اصلی و سه اشکوب کوتاه فعالیت می کند. این پروژه به منظور ایجاد احساس مسافرت با تراکم های مختلف استفاده در هر طبقه از سطح زمین و بالا رفتن از آن ساخته شده است. كتابخانه و محوطه جلسات متصل به پذیرش از توابع اصلی طبقه همكف است. مهمترین مداخله ساختاری در ساختمان موجود ، گردش عمودی بود که پیوند ارتباطی اصلی بین طبقات را ایجاد می کرد. هدف ما ایجاد یک فضای اداری است که در آن کارمندان بتوانند به راحتی همزمان با استفاده از مبلمان ساده و رنگهای خنثی ، تمرکز و معاشرت کنند.

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Moroğlu Arseven Hukuk Bürosu
mimar:
ERA Architects

konum: turkey, istanbul
durum: Tamamlandı
kullanıcı: ofis
Site Alanı: ۴۵۰ m2

Toplam İnşaat Alanı: ۲.۱۰۰ m2
yil: ۲۰۱۶
Müşteri: Moroğlu Arseven Avukatlık Ortaklığı

Moroğlu Arseven Hukuk Bürosunin proje açıklaması

Moroğlu Arseven Hukuk Bürosu, İstanbul’un Nişantaşı semtinde sekiz katlı bir binanın uzantısıdır. Uzatma, bir süre sonra işlevini sona erdiren otomatik çok katlı bir otopark sistemi için inşa edilmiş basit bir betonarme karkas yapısıdır. Yenileme sürecinin tasarımı sırasında mevcut yapıyı bir kısıtlamadan ziyade projenin başlangıç ​​noktası olarak görüyoruz. Yapısal öğelerini değiştiremediğimiz bu yapı, işlevleri yerleştirmek için bir şablon görevi gördü.

ادامه مطلب
کتابخانه دنکرک

Birçok fit-out projesinde, müşterilerin kurumsal kimlikleri dolaylı veya doğrudan benzetme ile alanların yüzeylerine yansır. Bu projede, işverenimizden böyle bir talep gelmedi ve bir proje ekibi olarak klişe görsel metaforları kullanmaktan kaçınmaktan özellikle endişe duyuyorduk. Bunun yerine, eşitlik, açıklık, basitlik, dürüstlük ve güç gibi evrensel hukuk ilkeleri bizi kavramsal olarak yönlendirdi. Mevcut yapı, yasanın kaba ve sağlam doğasının gücünü anımsatan bir şablon olarak kullanılmıştır. Kiriş, sütun ve tavan yüzeylerini örtmek istemedik çünkü yüzeylerini kaplayarak bu kadar acımasız bir yapıyı evcilleştirmek ve hassas detaylarla süslemek konseptimize aykırı olurdu. AC kanalları, aydınlatma ve elektrik kabloları gibi tüm gerekli altyapıları, bunları örtmeye gerek olmadan dürüst ve basit bir şekilde kullandık.

Zeminler ve Dolaşım

Moroglu Arseven Hukuk Bürosu, yeniden tasarlanmış bu yapıda üç ana kat ve üç asma kat ile altı katlı dikey bir ofis olarak çalışıyor. Proje, zemin seviyesinden başlayıp yukarı doğru tırmanan her katta farklı kullanım yoğunluklarına sahip bir seyahat hissi yaratmak için tasarlanmıştır. Resepsiyona bağlı kütüphane ve toplantı alanları zemin katın ana işlevleridir. Mevcut binadaki en önemli yapısal müdahale, katlar arasındaki ana iletişim bağlantısını kuran dikey sirkülasyondu. Düz mobilya ve nötr renkler kullanarak çalışanların aynı anda kolayca odaklanabileceği ve sosyalleşebileceği bir ofis ortamı yaratmayı hedefledik.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − هشت =

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا