CambridgeSevenآثار معماری جهانآمریکاآموزشیتکمیل شدهدفاترکاربریکالجموقعیت مکانیوبرنوضعیت

مرکز محیط زیست Roux

CambridgeSeven

مرکز محیط زیست Roux
معمار: CambridgeSeven

موقعیت: آمریکا، وبرن
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: آموزشی
مساحت: ۲۹۰۰۰.۰ فوت مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۱۸
معمار ارشد:
Timothy Mansfield, AIA Principal-in-Charge

همکاران طراحی: (Timothy Mansfield, AIA (CambridgeSeven) ; Christopher Muskopf, AIA (CambridgeSeven
کارفرما: Bowdoin College
مهندسی پایداری: Thornton Tomasetti

مهندس عمران: Sebago
منظر: Stimson 
مشاور فناوری: Vantage Technology
مشاور ساخت وساز: Warren Construction Group
عکاس: Jeff Goldberg/Esto


مرکز محیط زیست Roux
مرکز محیط زیست Roux

مشخصات پروژه مرکز محیط زیست Roux

مرکز محیط زیست Roux یک بستر گسترده برای مطالعات زیست محیطی در کالج Bowdoin در ماین روستایی فراهم می کند. این ساختمان میان رشته ای جدید ۲۹۰۰۰ SF دارای مجموعه ای از کلاسهای قابل انعطاف ، آزمایشگاهها ، آزمایشگاههای تحقیقاتی ، دفاتر اساتید و فضاهای یادگیری بدون ساختار است. یک فضای شیشه ای و مرتب ، معروف به فانوس ، میزبان سخنرانی برای ۱۵۰ نفر ، اجتماعات غیررسمی است و به عنوان یک کانون برای کل جامعه دانشگاه ها خدمت می کند.

شفافیت ، چه از لحاظ جسمی و چه از لحاظ آموزشی ، مشارکت واضح تری از آموزش ، یادگیری و بورس تحصیلی را ممکن می کند. فرم ساختمان توسط دو نوار جابجا شده و زاویه دار به یکدیگر در داخل سایت ذوزنقه ای بیان شده است که دفاتر دانشکده مسکن و آزمایشگاههای تحقیقاتی و نوار غربی شامل کلاسهای درس و آزمایشگاههای آموزشی است. فضای گردش لعاب این دو را به هم متصل می کند و باعث تقویت ارتباط بین دانشکده و دانشجویان می شود.

مصالح بیرونی

مصالح بیرونی معتبر ، پایدار و واقعی برای داستان ساختمان است. نمای شمالی و جنوبی عمدتا شیشه ای است ، در حالی که نمایهای مات و خنک تر شرقی و غربی در یک نمای سوزن دوام ، از نظر حرارتی اصلاح شده پوشیده شده است. پس از کسب گواهینامه LEED پلاتین ، ساختمان به عنوان یک آزمایشگاه آموزش فن آوری های ساخت و ساز پایدار و نوآورانه ، از جمله آرایه فتوولتائیک پشت بام ، سیستم احیای آب خاکستری و سیستم های مکانیکی با راندمان بالا عمل می کند. این سایت همچنین برای مدیریت رواناب آب طوفان دارای یک swal bial است.

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Roux Center for the Environment
architect:
CambridgeSeven

location: UNITED STATES, WOBURN
status: completed
user: ecucational
Area: ۲۹۰۰۰.۰ ft²

year: ۲۰۱۸
Lead Architects: Timothy Mansfield, AIA Principal-in-Charge
Design Team: Timothy Mansfield, AIA (CambridgeSeven) ; Christopher Muskopf, AIA (CambridgeSeven)

Clients: Bowdoin College
Sustainability Engineering: Thornton Tomasetti
Civil Engineering: Sebago
Landscape: Stimson
Technology Consultant: Vantage Technology
Construction Consultant: Warren Construction Group
Photographs: Jeff Goldberg/Esto

project description of Roux Center for the Environment

The Roux Center for the Environment provides a greatly expanded platform for environmental studies at Bowdoin College set in rural Maine. This new 29,000 SF interdisciplinary building features an ensemble of flexible classrooms, laboratories, research labs, faculty offices, and unstructured learning spaces. A glassy, tiered space known as the lantern hosts lectures for 150 people, informal gatherings, and serves as a focal point for the entire campus community.

Transparency, both physical and pedagogical, enables a clearer engagement of teaching, learning, and scholarship. The building’s form is expressed by two bars shifted and angled to one another within the trapezoidal site, with the east bar housing faculty offices and research labs and the west bar containing classrooms and teaching labs. A glazed circulation space connects the two, fostering connections between faculty and students.  

Exterior materials

Exterior materials are authentic, sustainable, and true to the story of the building. The north and south facades are primarily glass, while the more opaque east and west facades are clad in a durable, thermally-modified, poplar siding. Having earned LEED Platinum certification, the building acts as a teaching lab of sustainable and innovative construction technologies, including a rooftop photovoltaic array, gray water reclamation system and high-efficiency mechanical systems. The site also features a bio-swale to manage stormwater runoff.

منبع
archdaily
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن