آموزشیبناهای شاخصپروژه بر اساس موقعیت مکانیپروژه ها براساس وضعیتتبریزتکمیل شدهدانشگاهکاربریکنستانتین الکس آندرفمحمدرضا مقتدرمعمارانمیراث معماری ایرانینکتار پاپازیان

دانشكده كشاورزی دانشگاه تبریز | نکتار پاپازیان ، محمدرضا مقتدر، کنستانتین الکس

دانشكده كشاورزی دانشگاه تبریز
معماران:
نکتار پاپازیان ، محمدرضا مقتدر، کنستانتین الکس آندرف

موقعیت: ایران، آذربایجان شرقی، تبریز
وضعیت:ساخته شده
کاربری:آموزشی
تاریخ ساخت: ۱۳۳۴
شرکت مشاور :مهندسان مشاور مدام


دانشكده كشاورزی دانشگاه تبریز
دانشكده كشاورزی دانشگاه تبریز

درباره پروژه دانشكده كشاورزی دانشگاه تبریز

تاریخچه دانشکده

دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز پس از دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران از لحاظ قدمت دومین مرکز آموزش عالی در زمینه کشاورزی است که در سال ۱۳۳۴ ش. تاسیس یافت و با ۶۱ نفر دانشجو فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد. در سال ۱۳۴۵ ش. به ساختمان فعلی که یکی از مدرن‌ترین مراکز آن زمان در شهر تبریز بحساب می‌آمد، انتقال یافت و بعداً ساختمانهای مستقل گروههای آموزشی آبیاری و ماشین‌های کشاورزی نیز به فضای آموزشی دانشکده اضافه گردید.

گروههای آموزشی و رشته‌های تحصیلی موجود

مهندسی آب، اقتصاد کشاورزی، باغبانی، علوم و مهندسی خاک، اکوفیزیولوژی گیاهی، به نژادی و بیوتکنولوژی گیاهی، علوم دامی، علوم و صنایع غذایی، مهندسی فضای سبز، گیاهپزشکی، ترویج و توسعه روستایی و ماشین‌های کشاورزی می باشند.

مدیریت دانشکده کشاورزی

مدیریت دانشکده مشتمل بر رئیس دانشکده، معاون اداری ومالی، معاون پژوهش و فناوری، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران گروههای آموزشی، مدیریت آموزش، مسئول کتابخانه، رئیس ایستگاه تحقیقاتی خلعت‌پوشان و رئیس آزمایشگاههای تحصیلات تکمیلی می‌باشد.

ادامه مطلب
مجتمع فرهنگی تفریحی سوران | شرکت معماری آتی زیست

کارکنان دانشکده

در حال حاضر ۷۶ نفر کارمند در در بخشهای مختلف این دانشکده شامل گروههای آموزشی، بخشهای اداری و همچنین ایستگاه تحقیقاتی خلعت‌پوشان دررده های کارشناسی ارشد، کارشناس، کاردانی و سایر مشاغل فعالیت می نمایند.

ایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان

این ایستگاه اسم خود را از برج مشهور خلعت پوشان که در درون ایستگاه بنا شده و از بناهای دوران زندیه محسوب می‌شود و جزء آثار باستانی ثبت شده، گرفته است. این ایستگاه با ۲۸ هکتار وسعت و دو حلقه قنات از سال ۱۳۴۵ ش. به دانشکده واگذار گردید، که برای انواع فعالیت‌های آموزشی و تحقیقاتی آماده شده است. مهمترین قسمت‌های این ایستگاه تحقیقاتی عبارتند از:

۱- کلکسیون موکاری با بیش از ۲۵۰ گونه تاک

۲- دو باب گلخانه

۳- سه باب گلخانه هیدروپونیک

۴- قطعات درختان مثمر بویژه دانه‌دارها، مزرعه سبزیجات و خزانه درختان غیرمثمر

۵- واحدهای پرورش گاو شیری، گوسفند و بز

۶- واحد پرورش و تحقیقات طیور و واحد پرورش زنبور عسل

۷- واحد ماشینهای کشاورزی

۸- هرباریوم دانشکده با ۱۷ هزار نمونه گیاهی از فلور آذربایجان شرقی

واحد کرکج

کارگاههای گروههای آموزشی علوم و صنایع غذایی، ماشینهای کشاورزی و فضای سبز و واحد اطاق رشد علاوه بر ایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان، در سال ۱۳۵۰ ش. اراضی از قریه کرکج به مساحت ۲۷۰ هکتار مرتبط با مرز شرقی ایستگاه خریداری گردید. و در سال ۱۳۶۶ ش. کلنگ احداث ساختمان جدید دانشکده در این منطقه به زمین زده شد. در قسمتهای مسطح یعنی در حدود ۴۰ هکتار آن عملیات زراعی و باغی صورت گرفته و دروس عملی و پروژه‌های تحقیقاتی اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به طور عمده در این اراضی که به اراضی کرکج موسوم هستند اجرا می‌شود.

ادامه مطلب
کارخانه ریسندگی و بافندگی احسان پود | هوبا دیزاین

 

[images_grid type=”carousel” auto_slide=”no” auto_duration=”7.5″ cols=”three” lightbox=”no” source=”media: 25764,25770,25767,25773,25771,25763,25772,25781,25769,25765,25768,25780,25779,25778,25777,25776,25775,25774″]

 

یک دیدگاه

  1. خیلی خیلی ممنون بابت تلاش و زحماتتون. خیلی ممنون میشم اگه معماران زن ایران رو که در دوره پهلوی فعالیت میکردن رو معرفی کنید و بیشتر به معرفی آثارشون بپردازید. خیلی ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا