Bates Masi + Architectsآثار معماری جهانآمریکاتکمیل شدهدفاترکاربریمسکونیموقعیت مکانیهمپتون شرقیوضعیتویلا

ویلای ساحلی جورجیا

Bates Masi Architects

نکات برگزیده مطلب
  • مشخصات پروژه ویلای ساحلی جورجیا
  • پارتیشن بندی خانه
  • طراحی منظر
  • project description of Georgica Cove
  • House partitioning
  • landscape design

ویلای ساحلی جورجیا
معمار:
Bates Masi Architects

موقعیت: آمریکا، همپتون شرقی
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: مسکونی
مساحت: ۶۵۰۰.۰ فوت مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۱۷


Georgica Cove
Georgica Cove

مشخصات پروژه ویلای ساحلی جورجیا

یک زوج با دارایی در یک یارو با مشرف به اقیانوس ، خانه ای را خواستند که در اکثر اوقات فقط برای دو نفر راحت باشد. با این حال ، با عشق به سرگرمی ، خانه برای تعطیل کردن فرزندان ، نوه ها و مهمانان خود باید آخر هفته های شلوغ رشد کند. برای القای حس و آسایش دلخواه ، همچنین مهم است كه این طرح با تنظیمات شبانگاه و سنت های ساختمانی بومی سازگار باشد: عمدتا خانه ها و انبارهایی به سبک زونا كه اغلب ساخته می شوند و به مرور زمان اضافه می شوند. مطالعات تاریخ گذشته نشان داد که مراجعه به مزارع جدید انگلستان به روشی نوآورانه می تواند به هر دو هدف برسد.

پارتیشن بندی خانه

مزارع متصل به هم در طی زمان ،به هم پیوسته و چندین ساختمان را با مصارف مشخص متصل می کنند. شیوه معماری خانه برای یکپارچه سازی مونتاژ به ساختمانهای بعدی اعمال می شد ، اما پارتیشن های داخل آن تفکیک لازم را بین موارد استفاده می کردند: خانه به آشپزخانه ، آشپزخانه به مغازه و به عنوان مثال خریدن انبار. یک جلد غالباً برای جبران دسترسی بیشتر به نور ، هوا و حریم خصوصی از دیگر توابع جبران می شود. به دنبال آن مثال ، برنامه این خانه به اتاق خواب و دفتر صاحبان ، آشپزخانه و اتاق خانوادگی ، غذاخوری و غذاخوری رسمی و اتاقهای مهمان تقسیم می شود.

ادامه مطلب
مرکز تفریحی انجمن مریلند هایتز

فضاها

فضاها در اطراف حیاط چیده شده اند تا بین آنها بینایی و جسمی ایجاد شود اما این اتصالات توسط درهای کشویی بزرگ قابل شکسته است. هر سازه دارای یک سیستم مکانیکی مستقل است که در صورت عدم استفاده می توان آن را خاموش کرد. این امر باعث می شود که زندگی این زن و شوهر تنها باشد ، میزبان میهمانان شام باشد یا خانه ای کامل از مهمانان شبانه داشته باشد تا منزجر شدن خانه را گسترش دهد و منقبض شود.

طراحی منظر

مانند مزارع متصل ،

یک پالت محدود از مواد و جزئیات فضای مختلف را متحد می کند و به آب و هوای محلی پاسخ می دهد. زونا سدر که در ساختمانهای محلی معمول است ، به اندازه تخته ها برای پوشاندن سقف و پیاده روها اندازه می گیرند. صفحه های سرو باعث حفظ حریم خصوصی و نور فیلتر می شوند. یک ستون سنگ آهک پر از شن و ماسه خانه را در بالای دشت سیلاب مرتفع می کند و در ضمن ایجاد حفره هایی برای پذیرش رواناب آب طوفان ایجاد می کند.

کف بلوط و آسیاب در سراسر فضاها را متحد می کند. این طرح ، تایپولوژی تاریخی مزرعه متصل را متناسب با نیازهای به موقع سایت و خانواده قرار می دهد. با تأیید تاریخ و سنت ساختمان منطقه ، این خانه تکامل بیان فرهنگی آن است.

ادامه مطلب
اتمام مرمت کاخ موزه سردار ماکو، سال آینده

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Georgica Cove
architect:
Bates Masi Architects

location: UNITED STATES, EAST HAMPTON
status: completed
user: residential
Area: ۶۵۰۰.۰ ft²
year:
۲۰۱۷

project description of Georgica Cove

A couple with property on a cove overlooking the ocean asked for a house that would be comfortable for just the two of them the majority of the time. However, with their love of entertaining, the house had to grow on busy weekends to accommodate their children, grandchildren, and guests.

To instill the desired sense of comfort and peace, it was also important that the design blend with the pastoral setting and vernacular building traditions: predominantly shingle style homes and barns that are often built and added to over time. Historic precedent studies revealed that referencing New England connected farms in an innovative way could achieve both goals.

House partitioning

Connected farms aggregated over time, interconnecting multiple buildings with distinct uses. The architectural style of the house was applied to subsequent buildings to unify the assembly, but partitions within provided the necessary separation between uses: house to kitchen, kitchen to shop, and shop to barn for instance.

One volume was often offset or rotated from the next to provide greater access to light, air, and privacy from the other functions. Following that example, the program of this house is divided into owners’ bedroom and office, eat-in kitchen and family room, formal living and dining, and guest rooms.

ادامه مطلب
آغاز عملیات بهسازی برج مراقبت فرودگاه مهرآباد

spaces of Georgica Cove

The spaces are arranged around a courtyard to create visual and physical connections between them but those connections can be broken by large sliding doors. Each structure has an independent mechanical system allowing it to be shut down when unoccupied. This allows the livability of the house to expand and contract whether the couple is alone, hosting dinner guests, or has a full house of overnight guests.

landscape design

As with connected farms, a limited palette of materials and details unifies the various spaces and responds to the local climate. The cedar shingles common to local buildings are scaled up to the size of boards to cover the roof and sidewalls. Cedar screens provide privacy and filter light. A limestone plinth filled with sand elevates the house above the floodplain while also creating drywells to accept storm water runoff. Oak floors and millwork throughout unify the spaces.

The design repurposes the historic typology of the connected farm to suit the very timely needs of the site and the family. By acknowledging the area’s history and tradition of building, this home is an evolution of its cultural expression.

منبع
archdaily
برچسب ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن