Rob RothblattSOMآثار معماری جهانآمریکابازرگانی و دفاتربرونکستکمیل شدهدفاترساختمان های اداریکاربریمعمارانموقعیت مکانیوضعیت

مرکز پاسخگویی به ایمنی عمومی II

SOM

نکات برگزیده مطلب
  • مشخصات پروژه مرکز پاسخگویی به ایمنی عمومی II
  • عملکرد ساختمان
  • طراحی منظر

مرکز پاسخگویی به ایمنی عمومی II
معمار:
SOM

موقعیت: آمریکا، برونکس
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: اداری
مساحت: ۴۵۰۰۰۰.۰ فوت مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۱۶
معمار ارشد طراحی: Rob Rothblatt
پارتنر طراحی: Gary Haney
شریک مدیریتی: Laura Ettelman, Peter Magill
شریک فنی: Carl Galioto
شریک طراحی داخلی: Stephen Apking
مدیر عامل: Mark Regulinski
مدیر فنی: Nicholas Holt
مدیر پروژه: Emily Mottolese, Mark Leininger, Joseph Sacco
کارفرما: New York City Department of Design and Construction
مهندس سازه: Thornton Tomasetti
مهندس عمران: Philip Habib & Associates
مهندس ژئوتکنیک: مهندسی و خدمات محیطی لگان
مدیر ساخت و ساز: ساخت و ساز T
عکاس: Albert Vecerka


 Public Safety Answering Center II

Public Safety Answering Center II

مشخصات پروژه مرکز پاسخگویی به ایمنی عمومی II

مرکز پاسخگویی به ایمنی عمومی (II (PSAC II، تاسیسات جدید واقع در برونکس ، سیستم پاسخگویی اضطراری ۹۱۱ شهر نیویورک را بهبود می بخشد و استاندارد بالایی را برای پایداری تعیین می کند. این ساختمان ۴۵۰،۰۰۰ فوت مربعی کارگران واکنش اضطراری را از آژانس های مختلف شهری ، یعنی پلیس ، آتش نشانی و خدمات فوریت های پزشکی – به عنوان الگویی برای همکاری های بین آژانس ارائه می دهد.

PSAC II به عنوان یک مرکز تهیه پشتیبان از مرکز تماس اولیه شهر ، یک لایه مهم از افزونگی را به سیستم ۹۱۱ شهر نیویورک معرفی می کند. به طور مداوم کارآمد و بسیار ایمن ، این ساختمان توانایی شهر را در برقراری ارتباط در صورت بروز یک فاجعه طبیعی یا اضطراری در مقیاس بزرگ افزایش می دهد. تکمیل این پروژه یک نقطه عطف در تعمیرات اساسی سیستم ۹۱۱ آن در نیویورک است ، ابتکاری بلند مدت که توسط شهردار سابق مایکل آر بلومبرگ آغاز شده است.

ادامه مطلب
مسکونی یاماتو فیلبک

عملکرد ساختمان

PSAC II در یک مکان برجسته ۹ هکتاری در تقاطع برونکس و Pelham Parkway و Hutchinson River Parkway قرار دارد. SOM با طراحی خود ، با ایجاد یک ساختمان ایمن و کاربردی روبرو شد که در زمینه شهری آن نیز نقش مثبتی دارد. به عنوان یک مکعب عالی طراحی شده ، ساختار به دلیل نگرانی های امنیتی دارای پنجره های کمی است. برای کاهش ظاهر یکپارچه بالقوه ساختمان ، SOM یک نمای دندانه دار و دنده دار ایجاد کرد که شامل آلومینیوم بازیافت شده است.

طراحی منظر

این بنا توسط یک بسمه مجسمه ای پیچیده اطراف چمنزارهای وحشی احاطه شده است. این برم به عنوان مانعی برای محافظت از تأسیسات استفاده می کند و زیبایی شناسی سایت را نیز غنی می کند. از میان رودخانه هاچینسون و Pelham Parkways ، بندر پارکینگ روی سطح و حوض بارگیری را از منظره پنهان می کند. برای افراد ساختمان ، حس ارتباط با طبیعت وجود دارد. منظره نیازی به آبیاری ندارد ، که به دستیابی به هدف پایدار جاه طلبانه پروژه از مجوز طلای LEED® پروژه کمک می کند.

SOM به ایجاد یک محیط آرامش بخش برای تیم های واکنش اضطراری که در داخل کار می کنند ، توجه ویژه کرد. فضای جمع آوری اصلی ساختمان دارای یک دیوار کارخانه نوآورانه است که توسط CASE ، آزمایشگاه تحقیقاتی طراحی SOM با همکاری موسسه پلی تکنیک Rensselaer ساخته شده است. این دیوار کارخانه نه تنها طبیعت را به داخل ساختمان معرفی می کند بلکه هوا را نیز صاف می کند و مصرف کلی انرژی را کاهش می دهد.

ادامه مطلب
بندر شمال غربی

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Public Safety Answering Center II
architect:
SOM

location: UNITED STATES, BRONX
status: completed
user: Official
Area: ۴۵۰۰۰۰.۰ ft²
year:
۲۰۱۶
Senior Design Architect: Rob Rothblatt

Design Partner: Gary Haney
Managing Partner: Laura Ettelman, Peter Magill
Technical Partner: Carl Galioto
Interior Design Partner: Stephen Apking
Managing Director: Mark Regulinski
Technical Director: Nicholas Holt
Project Manager: Emily Mottolese, Mark Leininger, Joseph Sacco
Structural Engineer: Thornton Tomasetti
Civil Engineer: Philip Habib & Associates
Geotechnical Engineer: Langan Engineering & Environmental Services
Construction Manager: Tishman Construction
Photographs: Albert Vecerka

 

project description of Public Safety Answering Center II

Public Safety Answering Center II (PSAC II), a new facility located in the Bronx, enhances New York City’s 911 emergency response system and sets a high standard to sustainability. The 450,000-square-foot building brings together emergency response workers from multiple city agencies—the Police Department, the Fire Department, and Emergency Medical Services—serving as a model for inter- agency cooperation.

As a back-up facility to the city’s primary call center, PSAC II introduces an important layer of redundancy to New York City’s 911 system. Continuously operating and highly secure, the building enhances the city’s ability to maintain communication in the event of a natural disaster or large-scale emergency. The project’s completion is a milestone in New York City’s overhaul of its 911 system, a long-term initiative begun by former Mayor Michael R. Bloomberg.

ادامه مطلب
کره های آمازون

Building performance

PSAC II sits on a prominent nine-acre site at the intersection of Bronx and Pelham Parkway and Hutchinson River Parkway. With its design, SOM confronted the challenge of creating a secure and functional building that also makes a positive contribution to its urban context. Designed as a perfect cube, the structure has few windows due to security concerns. To mitigate the building’s potentially monolithic appearance, SOM developed a dynamic, serrated facade that includes recycled aluminum.

landscape design

The building is surrounded by a wrap-around sculptural berm of wild grasses. This berm serves as a barrier to protect the facility, and it also enriches the aesthetics of the site. From the Hutchinson River and Pelham Parkways, the berm hides the surface parking and loading dock from view; for the building’s occupants, it o ers a sense of connection to nature. The landscape requires no irrigation, which helps to achieve the project’s ambitious sustainability goal of LEED® Gold certification.

SOM gave special attention to creating a soothing environment for the emergency response teams working inside. The building’s main gathering space features an innovative plant wall developed by CASE, the design research laboratory of SOM in partnership with Rensselaer Polytechnic Institute. This plant wall not only introduces nature into the building, but also lters the air and reduces overall energy use.

 

منبع
archdaily
برچسب ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن