The Collaborativeآثار معماری جهانآمریکاتکمیل شدهدفاترسیلوانیاکاربریمسکونیموقعیت مکانیوضعیتویلا

خانه Micham

The Collaborative

نکات برگزیده مطلب
  • مشخصات پروژه خانه Micham
  • سیرکولاسیون
  • project description of Micham House
  • circulation

خانه Micham
معمار:
 The Collaborative

موقعیت: آمریکا، سیلوانیا
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: مسکونی
مساحت: ۲۸۵۰.۰ متر مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۱۸
همکاران طراحی: Sue Micham
عکاس: Ray Micham


Micham House
Micham House

مشخصات پروژه خانه Micham

این پروژه خانه شخصی معمار است. خدمت به خانواده ۶ فرزند با ۴ نفر آنها هنوز در خانه هستند ، تعادل لازم برای رفع نیازهای فعلی و آینده فراهم می شود. تهیه کننده اصلی تمایل به گرفتن منظره ای پانوراما از نهر است که یک دیوار از پنجره ها را در زیر عمیق قرار می دهد که امکان گرم کردن غیرفعال در زمستان را می دهد اما خورشید را در تابستان نگه می دارد. سازمان فضایی فضای داخلی به فضاهای اولیه (نشیمن ، ناهار خوری و آشپزخانه) اجازه می دهد تا از این نماها استفاده کنند.

سیرکولاسیون

سازمان نماي خيابان ، يك درب ورودي ناقص را در يك بستر پناهگاه ارائه مي دهد. یک گذر به سمت چپ به بازدید کنندگان این امکان را می دهد تا بدون نیاز به رفتن به خانه ، به مناطق پاسیو / استخر بروند. سطح استخر بالاتر از سطح اطراف است به طوری که دیوار نگهدارنده تبدیل به سد ایمنی می شود – بنابراین نیاز به حصار را حذف می کند که در غیر این صورت باعث ایجاد دید در نهر می شود. جعبه های ریخته گری فولادی هوازدگی نیز در خدمت این عملکرد ایمنی هستند. سبک زندگی خانواده بسیار فعال است. فعالیت های اجتماعی داخلی و خارجی در طول سال پایدار است. عناصر سایه زنی ، استخر و میز آتش نشانی از استفاده از چرخه دمای فصلی پشتیبانی می کنند. باز بودن از طریق پنجره دیواری امکان فعالیتهایی را می دهد که می توانند به گروهها متلاشی شوند اما هنوز احساس ارتباط دارند.

ادامه مطلب
پرواز بالها

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Micham House
architect:
The Collaborative

location: UNITED STATES, SYLVANIA
status: completed
user: residential
Area: ۲۸۵۰.۰ m²
year:
۲۰۱۸
Design Team:Sue Micham
Photographs: Ray Micham

project description of Micham House

This project is the Architect’s personal home. Serving a family of 6 children with 4 still at home, a balance needed to be struck between present and future space needs. The primary form-giver was a desire to capture a panoramic view of the creek will a wall of windows under a deep overhang that would allow passive heating in winter but keep the sun out in summer. The space organization of the interior allows the primary spaces (living, dining & kitchen) to take advantage of these views.

circulation

The organization of the street-facing façade presents an understated entry door in a sheltered recess. A passage to the left allows visitors to come and go to the patio/ pool areas without having to go thru the house. The pool area is raised above surrounding grade so that the retaining wall becomes the safety barrier- thus eliminating the need for a fence that would have otherwise impeded the view to the creek. Weathering steel planter boxes also serve this safety function.
The family’s lifestyle is very active. Indoor & outdoor social activities are persistent year-round. The shading elements, pool and fire table features support usage thru seasonal temperature cycles. The openness thru the window-wall allows activities that can break into groups but still feel connected.

منبع
archdaily
برچسب ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن