Matt Fajkus Architectureآثار معماری جهانآستینآمریکاتکمیل شدهدفاترکاربریمسکونیموقعیت مکانیوضعیتویلا

خانه فضایی بازویی

Matt Fajkus Architecture

نکات برگزیده مطلب
  • مشخصات پروژه خانه فضایی بازویی
  • project description of Bracketed Space House 

خانه فضایی بازویی
معمار:
Matt Fajkus Architecture

موقعیت: آمریکا، آستین
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: مسکونی
مساحت: ۴۵۰.۰ متر مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۱۶
همکاران طراحی: Matt Fajkus, AIA; David Birt; Travis Cook; Jayson Kabala
مدیرپروژه: Travis Cook, Jayson Kabala
پیمانکار عمومی: Brodie Builders
طراحی داخلی: Joel Mozersky Design
طراح منظر: Open Envelope Studio
عکاس: Charles Davis Smith, Spaces & Faces Photography


Bracketed Space House
Bracketed Space House

مشخصات پروژه خانه فضایی بازویی

خانه فضایی بازویی با ترکیب منظره پویا این سایت در زندگی روزمره ساکنان خود ، به عنوان یک روند کاملاً منظم از طریق املاک با نور طبیعی در سراسر طراحی شده است. یک دیوار نگهدارنده مداوم و آهسته از خارج به داخل ، ساختار زیر درجه طبیعی را در قسمت جلویی با جابجایی های شفاف در نمای عقب آن تعبیه کرده است. کلیه فضاهای داخلی به حیاط باز می شود که تراس آن تا سایبان درختان است و فضای گذرگاهی را که به راحتی قابل مشاهده و اشغال است بین انسان و طبیعت ایجاد می کند.

طرح حیاط توسط بالهای معمولی و خصوصی ساده شده است – که با یک “پل” از ناهار خوری شیشه ای متصل می شود. این جلد شفاف همچنین بصری حیاط جلوی حیاط را بهم متصل می کند ، از منظره چشم انداز پاک می کند ، ضمن حفظ حضور مطیع خیابان. به عنوان یک “گره عمودی” ، واسطه تغییر زاویه های بال در حالی که با افق غالب خانه متضاد است.

ادامه مطلب
نوسازی ساختمان اداری فوبوس

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Bracketed Space House 
architect: Matt Fajkus Architecture

location: UNITED STATES, AUSTIN
status: completed
user: residential
Area: ۴۵۰.۰ m²
year:
۲۰۱۶
Design Team: Matt Fajkus, AIA; David Birt; Travis Cook; Jayson Kabala
Project Manager: Travis Cook, Jayson Kabala
General Contractor: Brodie Builders
Interior Designer: Joel Mozersky Design
Landscape Designer: Open Envelope Studio
Photographs: Charles Davis Smith, Spaces & Faces Photography

 

project description of Bracketed Space House 

Incorporating the site’s dynamic landscape into the daily life of its residents, the Bracketed Space House is designed as a meaningfully-framed procession through the property with nuanced natural lighting throughout. A continuous and jogging retaining wall from outside to inside embeds the structure below natural grade at the front with flush transitions at its rear facade. All indoor spaces open up to a courtyard which terraces down to the tree canopy, creating a readily visible and occupiable transitional space between man-made and nature.
The courtyard scheme is simplified by the common and private wings – connected by a glass dining “bridge.” This transparent volume also visually connects the front yard to the courtyard, clearing for the prospect view, while maintaining a subdued street presence. The staircase acts as a vertical “knuckle,” mediating shifting wing angles while contrasting the predominant horizontality of the house.

منبع
archdaily
برچسب ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن