Ali HiziroğluERA Architectsآثار معماری جهانآموزشیاستانبولترکیهتکمیل شدهدانشگاهدفاترکاربریمعمارانموقعیت مکانیوضعیت

ساختمان تحقیق و توسعه بین المللی

ERA Architects

نکات برگزیده مطلب
  • مشخصات پروژه ساختمان تحقیق و توسعه بین المللی
  • هدف اصلی طراحی
  • عملکرد فضاها و نما
  • طبقات
  • Uluslararası Araştırma ve Geliştirme Binası nin proje açıklaması
  • tasarımın ana hedefi

ساختمان تحقیق و توسعه بین المللی
معمار: ERA Architects

موقعیت: ترکیه، استانبول
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: آموزشی
مساحت: ۱۹۰۰۰.۰ متر مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۱۶
معمار اصلی: Ali Hiziroğlu

همکاران طراحی: Çiğdem Duman, Muge İnci Özpolat, Uğur Yavuz, Melis Uysal, Deniz Akkoca, Burcu Özgür, Gülizar Kemer
عکاس: Yercekim Architectural Photography


Uluslararası Araştırma ve Geliştirme Binası
Uluslararası Araştırma ve Geliştirme Binası

مشخصات پروژه ساختمان تحقیق و توسعه بین المللی

پارک های فنی ، مناطق توسعه فناوری یا مراکز نوآوری اصطلاحات مشابهی هستند که به طور مشخص مناطقی را مشخص می کنند که مؤسسات تحقیقاتی یا شرکت های نوآورانه در حال توسعه فناوری های جدید توسط برخی مشوق های قانونی و مالی پشتیبانی می شوند. توسعه این نوع از پارک های تکنو در ترکیه در اولین محیط های دانشگاهی منطقه صنعتی راه اندازی شد و دانشگاه ها با هم می تواند کار کند. اخیراً ، دولت ترکیه نه تنها در پردیس های دانشگاه بلکه در حومه شهرهای بزرگ نیز شناسایی مناطق جدید توسعه فناوری را آغاز کرده است. این مناطق نه تنها از مزایای حقوقی و مالی خاص برخوردار هستند بلکه دارای قوانین ساختار انعطاف پذیر هستند. شخصیت خلاقانه شرکت ها و ترتیب مناسب ساختمان آنها نمونه های معماری هیجان انگیز و تازه تری در این مناطق ایجاد می کند. معماران ERA توسط یک مشتری برای طراحی دفتر مرکزی در پردیس جدید استانبول Teknopark انتخاب شد.

هدف اصلی طراحی

ساختمان تحقیق و توسعه بین المللی ، یک طرح Denizbank / Sberbank ، در کنار فرودگاه Sabiha Gökçen در Kurtköy ، در پردیس تکنوپارک استانبول  که در یک محله جدید که به سرعت در حال شهرنشینی است واقع شده است. تیمی جوان و مبتکر فناوری فناوری اطلاعات میزبان این ساختمان جدید است. از آنجا که آنها بیشتر وقت خود را در رسانه های دیجیتال می گذرانند و بر روی صفحه نمایش خود تمرکز می کنند ، هدف اصلی طراحی ایجاد مکانی برای راحتی در نور روز است که در آن کاربران بتوانند از نمای افقی گسترده ای که توسط هواپیماهای عقب و جلو متحرک است لذت ببرند. بین زمین و آسمان.

ادامه مطلب
فرهاد احمدی : وقتی آسمان را هم می‌فروشند!

تقاضای مشتری برای استفاده منطقی از فضای داخلی و گردش خون یک پارامتر مهم بودجه بوده است. با این وجود ، ایجاد فرصت برای یک محیط اجتماعی پر جنب و جوش ، سازمان داخلی را تحت تأثیر و شکل می دهد. معماران تنشی بین فضای بیرونی و داخلی ساختمان پیش بینی می کنند. توده ای خوب و منظم و منظم با روابط زمینی ساختمان در تضاد است و تجربیات مکانی و اجتماعی متفاوتی را ارائه می دهد.

طبقات

ساختمان سفید ناهموار و مات توسط دو شاخه که کاربران را دعوت می کند از هم جدا شده است ، در حالی که پلی که دو طرف را به هم وصل می کند یک حیاط ورودی را مشخص می کند. در ابتدا به عنوان یک فضای معاشرت پیشنهاد شده است ، این پل با توجه به نیاز مشتری به یک سالن ورزشی کوچک تبدیل شده است. این ساختمان دارای ده طبقه است که چهار طبقه از آنها زیر زمین است. طبقات بالای زمین؛ ایستگاه های چای و قهوه ، سالن های جلسات باز و بسته ، فرار از آتش سوزی ، مناطق خدماتی مانند توالت و امکانات سیستم. در هر طبقه تراس هایی نیز وجود دارد که کاربران می توانند در هنگام استراحت در بیرون از خانه استراحت کنند.

عملکرد فضاها و نما

اتاق ناهار خوری اصلی در زیر طبقه در قسمت پشت ساختمان قرار دارد. تراس آبشار بین سطح زیرین و اصلی سطح زمین ، فضای داخلی را به مرزهای منطقه متصل می کند و به نور خورشید و چشم انداز کمک می کند تا به این اتاق غذاخوری برسند. این ساختمان ضمن بهبود عملکرد خود از نظر بهره وری انرژی با آسمان ارتباط برقرار می کند. نمای شیشه ای سفید رنگ نما مانند بوم عمل می کند که منعکس کننده آسمان در حال تغییر در ساختمان است. برخی از پنل های نما که توسط سیستم اتوماسیون کنترل می شوند به طور مرتب در ساعات مشخصی از روز باز می شوند تا هوا تازه وارد شود. علاوه بر تمام اصول طراحی ذکر شده در بالا ، ساختمان Intertech نیز دارای LEED Gold مجوز است. برای برآورده کردن نیازهای خاص گواهی توسعه یافته است.

ادامه مطلب
اجاره ساعتی یا روزانه منازل مبله ممنوع است

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Uluslararası Araştırma ve Geliştirme Binası
mimar: ERA Architects

konum: turkey, istanbul
durum: Tamamlandı
kullanıcı: eğitim
Alan: ۱۹۰۰ m²

yil: ۲۰۱۶
Baş Mimarlar :Ali Hiziroğlu

Tasarım takımı: Çiğdem Duman, Muge İnci Özpolat, Uğur Yavuz, Melis Uysal, Deniz Akkoca, Burcu Özgür, Gülizar Kemer
fotoğrafçı: Tasarim Mimarlık Archive and Fethi Mağara

Uluslararası Araştırma ve Geliştirme Binası nin proje açıklaması

Tekno parkları, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri veya Yenilik Merkezleri, araştırma kurumlarının veya yeni teknolojiler geliştiren yenilikçi şirketlerin bazı yasal ve finansal teşvikler ile desteklendiği özel olarak belirlenmiş alanları tanımlayan benzer terminolojilerdir. Türkiye’de bu tür tekno parkların geliştirilmesi ilk önce sanayi ve üniversitenin birlikte çalışabileceği üniversite kampüs alanlarında başlatıldı. Son zamanlarda Türk hükümeti sadece üniversite kampüslerinde değil aynı zamanda büyük şehirlerin eteklerinde de yeni teknolojik gelişim bölgeleri belirlemeye başladı. Bu alanlar sadece özel yasal ve finansal avantajlara sahip değil, aynı zamanda esnek yapı kurallarına sahiptir. Şirketlerin yenilikçi karakterleri ve elverişli bina düzenlemeleri, bu alanlarda daha heyecan verici ve taze mimari örnekler oluşmasını sağlar. ERA Architects, yeni İstanbul Teknopark Kampüsü’ndeki karargahı tasarlamak için bir müşteri tarafından seçildi.

tasarımın ana hedefi

Bir Denizbank / Sberbank girişimi olan Intertech’e ait bina, Kurtköy’deki Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanında, hızla kentleşen yeni bir mahallede, İstanbul Teknopark Kampüsü’nde bulunuyor. Genç ve yenilikçi bir Bilgi Teknolojileri ekibi bu yeni binanın ev sahibi. Zamanlarının çoğunu dijital ortamda geçirdikleri ve ekranlarında yoğunlaştığı için, tasarımın ana hedefi, kullanıcıların ileri geri giden uçaklarla canlandırılmış geniş bir ufkun manzaralarına bakabilecekleri, gün ışığında bir rahatlık yeri yaratmaya ayarlanmıştır. dünya ve gökyüzü arasında.

ادامه مطلب
قیمت روز مسکن اصفهان در مهرماه 98 + جدول قیمت

Müşterinin, iç mekanların ve dolaşımın rasyonel bir şekilde kullanılmasına yönelik talebi, bütçe ile ilgili önemli bir parametre olmuştur. Ancak, canlı bir sosyal çevre için olanaklar yaratmak, binanın iç organizasyonunu etkileyecek ve şekillendirecektir. Mimarlar binanın dış ve iç kısımları arasında bir gerilim öngörmüşlerdir; sağlam görünümlü ve iyi düzenlenmiş kitle, farklı mekansal ve sosyal deneyimler sağlayan binanın zemin ilişkisi ile tezat oluşturuyor.

katlar

Sağlam ve opak beyaz bina, kullanıcıları davet eden iki kolla ayrılırken, iki tarafı birbirine bağlayan köprü bir giriş avlusu tanımlar. Başlangıçta sosyalleşme alanı olarak önerilen köprü, müşterinin talebine göre küçük bir spor salonuna dönüştürüldü. Binada dördü yer altına yerleştirilmiş toplam on kat bulunmaktadır. Zeminin üstündeki katlar; çay-kahve istasyonlarının, açık ve kapalı toplantı odalarının, yangın merdivenlerinin, tuvalet gibi servis alanlarının ve sistem tesislerinin millerinin bulunduğu yapısal çekirdeği çevreleyen açık çalışma alanlarından oluşmaktadır. Ayrıca her katta kullanıcıların mola zamanlarında dışarıda dinlenebilecekleri teraslar vardır.

Mekan ve cephelerin fonksiyonları

Ana yemek salonu, binanın arka tarafında yer tabanının altına yerleştirilmiştir. Alt ve ana yer seviyeleri arasında uzanan basamaklı teras, iç mekanı alanın sınırlarına bağlarken güneş ışığının ve peyzajın bu yemek salonuna ulaşmasına yardımcı oluyor. Bina, enerji verimliliği açısından performansını arttırırken gökyüzüyle diyalog kurar. Cephenin beyaz boyalı cam kaplaması, binadaki sürekli değişen gökyüzünü yansıtan bir tuval gibi davranır. Otomasyon sistemi tarafından kontrol edilen ön cephe panellerinin bazıları, temiz havanın içeri girmesi için günün belirli saatlerinde düzenli olarak açılır. Yukarıda belirtilen tüm tasarım ilkelerine ek olarak, Intertech binası da LEED Gold sertifikasına sahiptir; Sertifikanın özel gereksinimlerini karşılamak için geliştirilmiştir.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − دوازده =

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا