Brigitte WeberBrigitte Weber Architectsآثار معماری جهانآنکارابرج هاترکیهتکمیل شدهدفاترکاربریمراکز تجاریمرکز خریدمسکونیمعمارانموقعیت مکانیوضعیت

تجاری مسکونی Next Level

Brigitte Weber Architects

نکات برگزیده مطلب
  • مشخصات پروژه تجاری مسکونی Next Level
  • برج مسکونی پروژه
  • Next Level nin proje açıklaması
  • Konut Kulesi

تجاری مسکونی Next Level
معمار:
Brigitte Weber Architects

موقعیت: ترکیه، آنکارا
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: تجاری
مساحت: ۱۹۶۰۰۰.۰ متر مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۱۴
معمار اصلی: Brigitte Weber

کارفرما: Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş.
مهندس سازه: Kinaci Mühendislik
مهندس الکتریک: Hb Technical
مهندس مکانیک: Okutan Engineering

طراحی نورپردازی: Studio Lighting Design
آکوستیک: Işin Mezzo Studio
طراحی منظر: Ds Architects

مشاور آتش سوزی: Kazim Beceren
مشاور مرکز خرید: Parners
عکاس: ر


Next Level
Next Level

مشخصات پروژه تجاری مسکونی Next Level

محور جاده Eskişehir-Konya این منطقه از آنکارا را به سریعترین بخش در حال توسعه و با ارزش شهر تبدیل می کند. این تقاطع شمالی-جنوبی و غربی-شرقی مرکز شریانهای اصلی حمل و نقل است. سطح بعدی، برای اولین بار به عنوان یک املاک و مخلوط از پروژه های سرمایه ترکیه و دفاتر، از جمله مسکن و یک مرکز خرید درک. سطح بعدی از موقعیت استراتژیک آن الهام گرفته و منعکس کننده توسعه قدرتمند و زندگی فعال آن در طرح کلی منطقه و نمای ساختمانها است.

سطح بعدی با طراحی معماری مدرن و نوآورانه خود ، به مدرنیسم آنکارا کمک کرده و زندگی شهری این شهر را زنده می کند. برج آفیس با ساختار نمادین و یک توده یکپارچه ، پتانسیل اقتصادی سطح بعدی را نشان می دهد و در ۳۰ طبقه بالای مرکزخرید واقع شده است. یکی از برجسته ترین ویژگی های برج سطح بعدی سطح ، فضای مشترک فضاهای خلاق در همه طبقه ها با راحتی های روزمره است. این اتاق ها با طراحی در تمام طبقات ، مکان های انتظار مشترکی را ایجاد می کنند و راه حل هایی را برای نیازهای روزمره ارائه می دهند. این ویژگی همچنین فضای کار اضافی را برای صاحبان دفتر فراهم می کند.

ادامه مطلب
رستوران پارت دیو

برج مسکونی پروژه

از طرف دیگر برج مسکونی با مشخص کردن نمای شیشه ای با طراحی دقیق و فضای زندگی فردی ۲۰ طبقه ، عنصر انسانی را به طراحی خود بازتاب می دهد. به لطف ارتفاعات سقفی ۴ متری ، پنل های شیشه ای کف به سقف و تراس های مختلف ، به ساکنان این امکان را می دهد تا از نور روز استفاده کامل کنند. اتاق استراحتگاه برج مسکونی همچنین امکانات آرامش بخشی از قبیل کافه / بار ، کتابخانه و تراس را در اختیار شما قرار می دهد. این دو برج به عنوان یک جاذبه اجتماعی که از دنیای اطراف محافظت می شود طراحی شده اند ، این دو برج روی یک تریبون با یک مفهوم جذاب در فضای باز قرار گرفته اند. در این بخش از مجموعه که به عنوان یک باغ مشترک عمل می کند ، یک مرکز خرید متشکل از ۱۵۰ فروشگاه وجود دارد.

دیگر فضاها

این منطقه همچنین دارای یک سالن سینمایی ۲۵۰۰ متر مربع است و با مناطق سبز که با استخرهای تزئینی شفاف و راهروها جدا شده اند ، تراز شده است. استخرهای تزئینی شفاف ، که قلب سطح بعدی را تشکیل می دهد ، با بازتاب تابش نور خورشید در آب ، مرکز خرید را روشن کرده و فضایی آرام را به بازدید کنندگان ارائه می دهد. زندگی مشترک و خصوصی در یک منظره ۷.۵۰۰ متر مربعی به یک منطقه شهری تبدیل شده است که فرصت های فرهنگی ، تفریحی ، تجاری و اجتماعی سازی را ارائه می دهد. سطح بعدی با تمام این ویژگی های منحصر به فرد که باعث پویایی و نوآوری در زندگی اجتماعی آنکارا می شود ، خود را از پروژه های دیگر متمایز می کند.

ادامه مطلب
مرکز زندگی جدید Atakule

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Next Level
mimar: Brigitte Weber Architects

konum: turkey, ankara
durum: Tamamlandı
kullanıcı: ticari,konut
Alan: ۱۹۶۰۰۰ m²

yil: ۲۰۱۴
Baş Mimarlar : Brigitte Weber
Müşteriler: Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş.

Yapı Mühendisi : Kinaci Mühendislik
Elektrik mühendisi: Hb Teknik
Makine Mühendisi: Okutan Mühendislik
Aydınlatma tasarımı:Stüdyo Aydınlatma Tasarımı
Akustik: Işin Mezzo Studio
Peyzaj tasarımı: Ds Mimarlar
Yangın Danışmanı: Kazim Beceren
Alışveriş Merkezi Danışmanı: parners
fotoğrafçı: Cemal Emden, Engin Aydeniz

Next Level nin proje açıklaması

Eskişehir-Konya yollarının ekseni, Ankara’nın bu bölgesini şehrin en hızlı gelişen ve değerli kısmına dönüştürüyor. Bu kuzey-güney ve batı-doğu kesişme noktası ana ulaşım arterlerinin merkezidir. . Next Level, Türkiye’nin başkentinin ilk karma emlak projesi olarak tasarlandı ve ofisleri, konutları ve bir alışveriş merkezini içeriyor. Bir sonraki seviye, stratejik konumundan ilham alıyor ve bölgenin genel düzenindeki ve binaların cephesindeki güçlü gelişimini ve aktif yaşamını yansıtıyor.

Çağdaş ve yenilikçi mimari tasarımıyla Next Level, Ankara’nın modernizmine katkıda bulunacak ve kentin kentsel yaşamını canlandıracak. İkonik yapısı ve monolitik bir kitle olarak dayattığı biçimiyle Office Tower, Next Level’ın ekonomik potansiyelini yansıtıyor ve Alışveriş Merkezi’nin üstündeki 30 katında bulunuyor. Next Level Ofis Kulesi’nin en belirgin özelliklerinden biri, günlük konforları barındıran tüm katlardaki yaratıcı alanların ortak kullanım alanıdır. Tüm katlarda tasarlanan süitler ortak kullanıma açık bekleme alanları yaratır ve günlük ihtiyaçlar için çözümler sunar. Bu özellik ayrıca ofis sahipleri için ekstra çalışma alanı sunar.

ادامه مطلب
فصلنامه مطالعات مدیریت شهری شماره 24

Konut Kulesi

Konut Kulesi ise titizlikle tasarlanmış cam cephesi ve 20 katlı bireysel yaşam alanını ayırt ederek insan unsurunu tasarımına yansıtıyor. 4 metrelik tavan yükseklikleri, tabandan tavana cam paneller ve farklı teraslar sayesinde alan sakinlerinin gün ışığından tam olarak faydalanmalarını sağlar. Konut Kulesi’ın lounge alanı ayrıca kafe / bar, kütüphane ve teras gibi dinlenme olanakları sunmaktadır. Çevreleyen dünyadan korunan sosyal bir cazibe merkezi olarak tasarlanan bu iki kule, çekici bir açık hava konseptine sahip bir podyumun üzerinde yer alıyor. Ortak bir bahçe görevi gören kompleksin bu bölümünde 150 mağazadan oluşan AVM bulunmaktadır.

Diğer alanlar

Bu alan aynı zamanda 2.500 m²’lik bir sinema salonuna sahiptir ve şeffaf dekoratif havuzlarla ve yürüyüş yollarıyla ayrılmış yeşil alanlarla hizalanır. Next Level’ın kalbini oluşturan şeffaf dekoratif havuzlar, alışveriş merkezini sudan kırılan gün ışığının yansımasıyla aydınlatarak ziyaretçilere huzurlu bir atmosfer sunuyor. 7.500 m2’lik bir peyzaj alanı içinde yer alan ortak ve özel yaşam, birlikte kültürel, eğlence, ticari ve sosyalleşme olanakları sunan kentsel bir bölgeye dönüşüyor. Next Level, Ankara’nın sosyal hayatına dinamizm ve yenilik katacak tüm bu eşsiz özelliklerle mimari olarak kendisini diğer projelerden ayırıyor.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا