ISAآپارتمانآثار معماری جهانآمریکابازسازیتکمیل شدهدفاترفیلادلفیاکاربریمسکونیموقعیت مکانیوضعیت

خانه XS

ISA

نکات برگزیده مطلب

  • مشخصات پروژه خانه XS
  • رویکرد پوشش
  • project description of XS House
  • envelope approach

خانه XS
معمار:
ISA

موقعیت: آمریکا، فیلادلفیا
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: مسکونی
مساحت: ۵۰۰۰.۰ فوت مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۱۹

کارفرما: Callahan Ward
پیمانکار عمومی: Callahan Ward
نورپردازی:Lam Partners
عکاس: Sam Oberter


خانه XS
خانه XS

مشخصات پروژه خانه XS

دوران نوسازی شهری فیلادلفیا ، یک برش شرقی و غربی را که از طریق پارچه شهری شهر به شکل بزرگراه غرق شده ، ۱۰۰ فوت پهن وین خیابان ، غرق شده است ، پشت سر گذاشت. محله Chinatown Philadelphia یکی از آنهایی است که از این بزرگراه جدا شده است ، با بسیاری از بلوک های قدیمی که دارای تراکم متراکم بوده و به اشکال و اندازه های عجیب و غریب تکه تکه شده است. امروز ، بزرگراه همچنان به تقسیم فعالیت عابر پیاده ادامه می دهد ، در حالی که بیشتر قسمت های باقی مانده به شکل عجیب و غریب برای پارکینگ سطح استفاده می شود.خانه XS  یکی از این مکان های باقیمانده را دوباره جوان می کند ، ضمن تشویق سبک زندگی قابل پیگیری ، تراکم شهری و زندگی خیابان ها را نیز اضافه می کند.

رویکرد پوشش

خانه XS هفت آپارتمان را در بسته ۱۱* ‘ ۹۳ قرار داده است ، ضمن حفظ حداقل یک طرح هسته اصلی یک پله ، ردپای بسیار باریک را با استفاده استراتژیک از خلیج ها ، مزانسان و واحدهای فوقانی دو سطحی گسترش داد. واحدهای فوقانی از پله معمولی قابل دسترسی هستند ، در حالی که واحدهای پایین به طور مستقیم از خیابان وارد می شوند و خیابان وین را با ترافیک پا اضافی فعال می کنند. رویکرد پوشش گسترش یافته برای این پروژه بر زندگی عمودی تأکید دارد. یک پله مشترک مشترک در مرکز پروژه اجرا می شود و پله های واحد جداگانه سطح میزان را باز می کنند. با وجود یک ساختمان سه طبقه ، بخش ۶۳ فوت پا هفت سطح فضای اشغالی را در رد پای بسیار کوچک خود به هم متصل می کند.

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

XS House
architect:
ISA

location: UNITED STATES, PHILADELPHIA
status: completed
user: residential
Area: ۵۰۰۰.۰ ft²

year: ۲۰۱۸
Client Developer: Callahan Ward

General Contractor: Callahan Ward
Structural Engineering: Larsen & Landis Structural Engineers
Lighting: Lam Partners
Photographs: Sam Oberter

project description of XS House

 Philadelphia’s urban renewal era left behind an east-west cut through the city’s urban fabric in the form of the sunken, 100-foot-wide Vine Street Expressway. Philadelphia’s Chinatown neighborhood was one of those disconnected by the expressway, with many of its formerly densely inhabited blocks sliced into odd shapes and sizes. Today, the expressway continues to divide pedestrian activity, while most of the odd-shaped leftover lots are used for surface parking. XS House rejuvenates one such leftover site, adding urban density and street life while encouraging walkable lifestyles.

envelope approach

XS House placed seven apartments on the 11’ x 93’ parcel, expanding the extremely narrow footprint with strategic use of bays, mezzanines, and bi-level upper units while maintaining a minimal single-stair core layout. Upper units are accessed from the common stair, while lower units enter directly from the street, activating Vine Street with additional foot traffic.

The expanded envelope approach to this project emphasizes vertical living. A single shared stair runs up through the center of the project and individual unit stairs unlock mezzanine levels. Despite being a three-story building, the 63-foot-tall section connects seven levels of occupied space within its very small footprint.

منبع
archdaily
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن