Ben KoushBen Koush Associatesآثار معماری جهانآمریکاتکمیل شدهدفاترکاربریمسکونیمعمارانموقعیت مکانیهوستونوضعیتویلا

خانه مدل پر و خالی

Ben Koush Associates

نکات برگزیده مطلب

  • مشخصات پروژه خانه مدل پر و خالی
  • طراحی
  • تهویه فضا
  • نوع شناسی ها
  • تاریخ مدرن و قدیمی

خانه مدل پر و خالی
معمار:
Ben Koush Associates

موقعیت: آمریکا، هوستون
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: فرهنگی
مساحت: ۲۰۰۰.۰ فوت مربع
تاریخ ساخت: ۲۰۱۸
معمار ارشد: 
Ben Koush
کارفرما: Ben Koush, Luis de las Cuevas
مهندسی: Insight Structures
منظر: Ben Koush
همکاران: Luis de las Cuevas, interior design
عکاس: Ben Koush, Paul Hester


خانه مدل پر و خالی
خانه مدل پر و خالی

مشخصات پروژه خانه مدل پر و خالی

این خانه در یکی از محله های دست نخورده قرن نوزدهم هوستون ، طبقه کارگر – نزدیک شمال غربی – در حدود یک مایل در شمال مرکز شهر واقع شده است. اگرچه شاید از نظر معمول جذاب نباشد ، مجموعه کلبه های مورد استفاده ملکه و ملکه ویکتوریا ، مورد استفاده در شمال غربی ، درسهایی را در مورد چگونگی سازگاری ساختمان های قدیمی با مصارف جدید و افزایش تراکم به جای جایگزینی ساده ارائه می دهد. ما این اخلاق اقتصادی را برای طراحی خانه جدیدی در نظر گرفتیم که همیشه خالی از سکنه بود و به عنوان نمونه ای از خانه های فرونشست آینده در این منطقه شهری که به سرعت دلپذیر است نزدیک شدیم.

طراحی

در قسمت جلوی خانه یک ساختمان ۵۰۰فوت مربع جدا شده است که به عنوان دفتر معماری ما فعالیت می کند. ما برنامه ریزی کردیم که بتواند آن را در بقیه خانه گنجانده یا به اجاره لوازم جانبی برای اجاره توسط صاحبان آینده تبدیل شود. در مجاورت استودیو ، همچنین روبروی خیابان ، یک کرپتی با کمد انبار قرار دارد. منطقه زندگی واقعی خانه ۱۵۰۰ فوت مربع در یک خط به خط املاک پشت استودیوی خیابانی واقع شده است.

تهویه فضا

استودیو و خانه به ایوان تروت سگ پیوسته است. از آنجا که خانه طولانی و باریک است ، حیاط سمت شرقی به فضای اصلی باغ تبدیل می شود. دیوارهای خانه رو به روی باغ از ردیف هایی با عرض ۳ و ۶ در عرض ۸ و ۰ ویندوز وینیل بلند تشکیل شده است. پنجره های قابل اجرا از جنس آلومینیوم ، مربع ۳ و ۶ اینچ در محور با درب اصلی (همه مجهز به صفحه های اشکال) قرار گرفته اند تا تهویه متقاطع در هوای خوب فراهم شود.

منظره مستقیم از خیابان به باغ توسط carport تعدیل شده است. خانه و سقف به رنگ سبز تیره است که همزمان با پوشش گیاهی مخلوط می شود و در خیابانی از خانه های سفید و پاستلی رنگ ایستاده است. ما می خواستیم خانه جدید به مقیاس ملایم از بافت شهری متوسط ​​پیرامون خود احترام بگذارد اما با صدای معاصر خود صحبت کند. ایده این بود که ساکت بنشیند بلکه در گفتگو محترمانه با همسایگان قدیمی خود انجام دهد.

نوع شناسی ها

نوع شناسی ها ، مواد و الگوهای مکانی ساختمان بومی در ساحل خلیج تگزاس ، از طراحی آن به روش های خاصی خبر می دهد. اینها شامل برنامه کف خانه تفنگ بلند ، باریک است. قطعه سگ اتصال به ایوان محافظت شده از خورشید غربی توسط صفحه ای از مشبک چوبی ، پایه ای ۴ بلند ، اسکله و تیر ، سقفهای شیب دار ، شیروانی؛ نمای جانبی نمای بیرونی ساخته شده از کاج زرد شرقی تگزاس. در سطح اساسی تر ، آب و هوای نیمه گرمسیری هوستون در برنامه ریزی آن نقش داشت.

خواست طراح

ما می خواستیم خانه جدید به مقیاس ملایم از بافت شهری متوسط پیرامون خود احترام بگذارد اما با صدای معاصر خود صحبت کند. ایده این بود که ساکت بنشیند بلکه در گفتگو محترمانه با همسایگان بزرگتر خود شرکت کند. نوع شناسی ها ، مواد و الگوهای مکانی ساختمان بومی در ساحل خلیج تگزاس ، از طراحی آن به روش های خاصی خبر می دهد.

اینها شامل برنامه کف خانه تفنگ بلند ، باریک است. قطعه سگ اتصال به ایوان محافظت شده از خورشید غربی توسط صفحه ای از مشبک چوبی ، پایه ای ۴ بلند ، اسکله و پرتو ، سقفهای شیب دار ، شیروانی؛ نمای جانبی نمای بیرونی ساخته شده از کاج زرد شرقی تگزاس. در سطح اساسی تر ، آب و هوای نیمه گرمسیری هوستون در برنامه ریزی آن نقش داشت.

تاریخ مدرن و قدیمی

الگوی ما برای این رویکرد دیالکتیکی ، که می خواهد مدرنیته را با تاریخ آشتی دهد ، این بود که مهمترین حامیان فرهنگی هوستون قرن بیستم ، مجموعه داران هنری فرانسوی-آمریکایی ، دومینیک و جان د منیل گرفته شده اند. آنها در کمیسیون های اصلی معماری خود بهترین جنبه های فرهنگ بالا و پایین را برای ایجاد یک هویت متمایز ترکیب کردند. معروف ترین پروژه آنها ، ساختمان مجموعه (Menil (1987، طراحی شده توسط Renzo Piano ، نمونه خوبی است. این موزه بزرگ است که در محله ای از خانه های ییلاقی دهه ۱۹۲۰ واقع شده است.

از آنجا که نشانه هایی از همسایگان خود می گیرد – چمن جلوی آن ، ایوان بزرگ و یک توده ساده – در بین همسایگان بسیار کوچکتر خود به راحتی به نظر می رسد. با پیروی از این مدل پاسخگو ، ما معتقدیم که نمونه دیگری از ساختمان دلسوزانه با توجه به مکان و زمان بی نظیر آن ارائه کرده ایم.
این پروژه یک پروژه طرح و ساخت بود.

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Model Infill House
architect:
Ben Koush Associates

location: UNITED STATES, HOUSTON
status: completed
user: residential
Area: ۲۰۰۰.۰ft²

year: ۲۰۱۸
Lead Architects: Ben Koush

Clients: Ben Koush, Luis de las Cuevas
Engineering: Insight Structures
Landscape: Ben Koush
Collaborators: Luis de las Cuevas, interior design
Photographs: Ben Koush, Paul Hester

project description of Model Infill House

This house is located in one of Houston’s last intact, nineteenth-century, working-class neighborhoods—the Near Northside—about one mile north of downtown. While perhaps not conventionally attractive, the Near Northside’s collection of well-used Queen Anne and Folk Victorian worker’s cottages offers lessons on how old buildings can be adapted to new uses and increased density instead of simply being replaced.

We took this ethos of economy into consideration for the design of a new house on a lot that had always been vacant and approached it as a prototype for future infill houses in this rapidly gentrifying urban area.

planning

 At the front of the house is a detached 500 sf building that serves as our architectural office. We planned so that it could either be incorporated into the rest of the house or converted into an accessory dwelling unit for rental by future owners. Adjacent to the studio, also facing the street, is a carport with a storage closet. The actual living area of the house of 1500 sf extends in a line to the back property line behind the street-facing studio.

Space conditioning

The studio and the house are joined by a dog trot porch. Because the house is long and narrow, the east-facing side yard becomes the primary garden space. The walls of the house facing the garden are composed of rows of inexpensive 3’-۶” wide by 8’-۰” tall vinyl windows. Operable, aluminum casement windows, 3’-۶” square, are aligned on axis with the main door (all equipped with bug screens) to provide for cross ventilation in good weather.

Direct views from the street to the garden are modulated by the carport. The house and roof are dark green, which simultaneously blends with the vegetation and stands out in a street of white and pastel-colored houses. We wanted the new house to respect the gentle scale of the modest surrounding urban fabric but to speak in its own contemporary voice. The idea was for it to sit quietly but also engage in a respectful dialogue with its older neighbors.

typologies

The typologies, materials, and spatial patterns of vernacular building on the Texas gulf coast inform its design in specific ways. These include the long, narrow shot gun house floor plan; dog trot connecting porch shielded from the west sun by a screen of wood lattice, 4’ tall, pier and beam foundation, steep-pitched, gable roofs; and beveled exterior siding made of East Texas yellow pine. At a more basic level, Houston’s subtropical climate played a role in its planning.

Designer wanted

We wanted the new house to respect the gentle scale of the modest surrounding urban fabric but to speak in its own contemporary voice. The idea was for it to sit quietly but also engage in a respectful dialogue with its older neighbors. The typologies, materials, and spatial patterns of vernacular building on the Texas gulf coast inform its design in specific ways.

These include the long, narrow shot gun house floor plan; dog trot connecting porch shielded from the west sun by a screen of wood lattice, 4’ tall, pier and beam foundation, steep-pitched, gable roofs; and beveled exterior siding made of East Texas yellow pine. At a more basic level, Houston’s subtropical climate played a role in its planning.

Modern and Old History

Our model for this dialectical approach, which seeks to reconcile modernity with history, was that taken by Houston’s most significant cultural patrons of the twentieth century, the French- American art collectors Dominique and John de Menil. In their major architectural commissions, they synthesized the best aspects of high and low culture to create a distinctive identity.

Their best-known project, the Menil Collection building (1987), designed by Renzo Piano, is a good example. It is a large museum situated in a neighborhood of 1920s bungalows. Because it takes cues from its neighbors—a lawn in front, big porch, and simple massing—it appears at ease among its much smaller neighbors. By following this responsive model, we believe we have provided another example of sympathetic building attuned to its unique place and time. This was a design-build project.

منبع
archdaily
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن