Nathan Fell Architectureآپارتمانآثار معماری جهانآمریکاتکمیل شدهدفاترکاربریمسکونیموقعیت مکانینیواورلندوضعیت

خانه بنوایل

Nathan Fell Architecture

نکات برگزیده مطلب

  • مشخصات پروژه خانه بنوایل
  • هدف اصلی طرح
  • فرم معماری
  • project description of Bienville House
  • Architectural forms
  • The main purpose of the plan
 
خانه بنوایل
معمار :
Nathan Fell Architecture
 

موقعیت: آمریکا، نیواورلند
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: مسکونی
مساحت: : ۴۰۰۰.۰ فوت
تاریخ ساخت: 
۲۰۱۹
معمار ارشد: Nathan Fell
کارفرما: Fell Family
مهندسی: (Morphy, Makofsky, Inc (Structural Engineer
پیمانکار: Delta Tech Construction
عکاس: Justin Cordova


Bienville House
Bienville House

مشخصات پروژه خانه بنوایل

تدارکات یک خانواده شاغل به طور معمول مستلزم آن است که همه (اعضای خانواده) برای مدت طولانی تر از هر یک که جداگانه ترجیح می دهند در خانه خود بمانند. این می تواند وقتی که تمام وقت خود را در مدرسه ، محل کار و خانه در خانه می گذرانید ، مانند یک معمار نیواورلئان و خانواده اش در خانه بگذرانید. آنها به جایی رسیدند که بسیاری از خانواده ها تصمیم گرفتند به حومه شهر بروند و پارک های عمومی و امکانات خوبی را برای یک حیاط پشتیبان مبادله کنند.

آنها به جای اینکه به دور از خانه دور شوند ، تصمیم گرفتند با ایجاد خانه ای جدید که فیلمنامه زندگی خانه های سرپوشیده را در یک قطعه کوچک شهری تغییر داده ، تغییر جسورانه ایجاد کنند. هیچ راهی برای تامین هزینه های جاری یک خانه تک خانوادگی در شهر وجود نداشت ، بنابراین یک دوبلکس با یک واحد اجاره ای در اوایل این کانسپت پخته شد.

هدف اصلی طرح

این دوبلکس

برای استفاده حداکثری از لوط (۳۲ ’۱۰۵ ۳۲) با فضای مناسب برای خانواده های جداگانه ، بزرگ (یا گروه های مردم) در هر واحد طراحی شده است. هدف اصلی این طرح پیکربندی فضاهای عمومی به گونه ای است که به رغم چگالی فضاهای مورد نیاز ، به نور ، هوا و حجم در فضای باز به بهترین شکل ممکن دسترسی پیدا می کند. واحد عقب (محل اقامت اولیه) دارای ۴ اتاق خواب با حمام ۳ ½ و واحد جلوی (اجاره کوتاه مدت) ۳ اتاق خواب حمام ۲ است. طرح ، اجاره را به عنوان چهره عمومی خود ترجیح می دهد ، مسافران را با شهر درگیر می کند ، در حالی که منعکس کننده موقعیت واحد ابتدایی برای ارتباط بیشتر با حیاط عقب برای تعداد بیشتری از انزوا است.

طبقات

فضاهای طبقه ۱ با سقف های ۱۲ اینچ و پله های فشرده ساخته شده است تا حداکثر فضای منطقه فضاهای عمومی را به حداکثر برساند. در واحد عقب ، یک عرشه بیرونی از فضای مشترک عمومی داخلی در کل حیاط عقب ادامه دارد و تحت بخشی از حجم طبقه فوقانی به همراه یک استخر بلند گسترش می یابد. دو جداره شیشه ای کشویی برای بزرگنمایی هر دو فضای داخلی و خارجی.

در قسمت جلویی ، یک دیوار شیشه ای کشویی نیز ایجاد شده است تا یک دیافراگم بزرگ به قسمت بیرونی ایجاد شود و منجر به یک عرشه به سمت طرف پیاده رو جلو شود. یک خاکی بلند شده عرشه جلویی را می پوشاند و به اندازه کافی بلند است که به افراد ساکن در آن می تواند حریم شخصی دهد اما به اندازه کافی کوتاه برای درگیری با افرادی که در آن قدم می زنند و فضای داخلی طبقه ۱ را مشاهده می کنید.

فرم معماری خانه بنوایل

فرم های معماری

برای برجسته تر کردن شفافیت بین فضای داخلی طبقه ۱ و خارجی تنظیم شده است. طبقات فوقانی دارای فضاهای خصوصی بیشتری هستند (مانند اتاق خواب) و توسط سطوح بیرونی پیچیده شده است که یک اکلون از اشکال مکعب معلق خوانا از چندین منظر از جمله قسمت زیرین را تشکیل می دهد. روکش های بیرونی به صورت افقی به عنوان مصالح سقفی طبقه ۱ به عنوان مصنوعی برای انتقال فضای زیر به عنوان “خارج” می پوشند. برای ارائه هر یک (دیوار و مکعب) به طور مشخص. فرم های استاتیک فضای داخلی متحرک تر را به عنوان یک قاب مخلوط می کنند و باعث تقویت شفافیت می شوند.

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Bienville House
architect:
Nathan Fell Architecture

location: UNITED STATES, NEW ORLEANS
status: completed

user: Residential
area: ۴۰۰۰.۰ ft2

year: ۲۰۱۹
Lead Architect: Nathan Fell

Clients: Fell Family
Engineering: Morphy, Makofsky, Inc (Structural Engineer)
Contractor: Delta Tech Construction
Photographs: Justin Cordova

project description of Bienville House

Logistics of a working family typically requires all (family members) to stay tethered to their homes for longer periods than each would prefer individually. This can become a phycological drag when all your time at school, work and home is spend indoors, as had been the case for a New Orleans Architect and his family.

They reached a point where many families decide to move to the suburbs, exchanging great public parks and amenities for a back yard. Rather than moving far away, they decided to make a bold change by build a new house that flipped the script on indoor home life on a small urban lot. There was no way to afford the ongoing cost of a single-family home in the city, so a duplex with a rentable unit was baked into the concept early on.

The main purpose of the plan

The duplex is

designed to maximize use of the lot (32’x105’) with suitable space for separate, large families (or groups of people) in each unit.  The central goal of the design was to configure communal spaces in a way that best accesses outdoor light, air and volume despite the density of required spaces. 

The rear unit (primary residence) is 4 bedrooms with 3 ½ baths and the front unit (short-term rental) is 3 bedrooms 2 ½ baths.  The layout orients the rental unit as its public face, actively engaging travelers with the city, while mirroring the position of the primary unit to connect with the rear yard for a greater amount of seclusion.

floors

The 1st Floor spaces

were designed to be voluminous with 12’ ceilings and compressed stairs to maximize the sf area of the communal spaces.  In the rear unit, an exterior deck continues from the interior communal space over the entire rear yard and extends under part of the upper floor volume along with a raised pool. 

Two sliding glass walls open to enlarge both interior and exterior spaces. 

In the front unit, a sliding glass wall is also provided to create a grand aperture to the exterior and leads to a deck flanking the front sidewalk. 

A raised planter wraps the front deck and is tall enough to provide inhabitants inside with privacy but short enough for engagement with people walking by and visibility of the 1st floor interior.

Architectural forms Bienville House

Architectural forms

are configured to accentuate the transparency between the interior spaces of the 1st floor and the exterior.  The upper floors contain more private spaces (such as bedrooms) and are wrapped by exterior surfaces forming an echelon of suspended cubic forms legible from multiple viewpoints including the underside. 

The exterior cladding wraps horizontally as the 1st floor ceiling material as an artifice to convey the space below as “outside.”  The walls supporting the cubic forms are a series of monolithic, exposed concrete walls with a narrow gap between the walls and the cubic form to render each (the wall and cubes) distinctly.  The static forms juxtapose the more animated interior space as a frame, reinforcing the transparency.

منبع
archdaily
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن