SmithGroupآثار معماری جهانآمریکاآموزشیتکمیل شدهدانشگاهدفاترفیلادلفیاکاربریموقعیت مکانیوضعیت

ساختمان استفان A. لوین برای علوم عصبی و رفتاری

SmithGroup

نکات برگزیده مطلب

  • مشخصات پروژه ساختمان استفان A. لوین برای علوم عصبی و رفتاری
  • عملکرد ساختمان
  • متریال
  • کیفیت بصری 
  • project description ofStephen A. Levin Building for Neural and Behavioral Sciences
  • Building performance
  • materials
  • Visual quality
ساختمان استفان A. لوین برای علوم عصبی و رفتاری
معمار : SmithGroup
 

موقعیت: آمریکا، فیلادلفیا
وضیعت: تکمیل شده
کاربری: آموزشی
مساحت: ۷۷۰۰۰.۰فوت
تاریخ ساخت: 
۲۰۱۶

عکاس: Alan Karchmer, Todd Vorenkamp


Stephen A. Levin Building for Neural and Behavioral Sciences
Stephen A. Levin Building for Neural and Behavioral Sciences

مشخصات پروژه ساختمان استفان A. لوین برای علوم عصبی و رفتاری

دانشگاه پنسیلوانیا با هدف ایجاد یکپارچه سازی بیشتر در مورد مطالعه ژن ها ، مغز و رفتار ، می خواست برنامه های روانشناسی ، زیست شناسی و علوم رفتاری خود را در یک مرکز مشترک قرار دهد. ساختمان علوم عصبی و رفتاری Stephen A. Levin ، که توسط SmithGroup ، برنامه ریزی و طراحی شده است ، یک مرکز پیشرفته علوم یکپارچه علوم است که به عنوان یک مرکز نمادین و اتصال دهنده برای یک حوزه علمیه جدید تعریف شده زندگی عمل می کند.

با توجه به موقعیتی که در همگرایی رویکردهای وسایل نقلیه و عابر پیاده به محوطه دانشگاه وجود دارد ، برنامه و برنامه منطقه ای به یک لینک مهم بین محله اطراف و دانشگاه تبدیل شد.

عملکرد ساختمان

ساختمان NBS جدید این گذر را در حاشیه دانشگاه تغییر می دهد و به عنوان مقصدی برای دانشجویان و دانشکده ها محسوب می شود. طراحی نوار کارآمد آن از یک آزمایشگاه موجود استفاده کرده و از طریق یک تونل زیرزمینی به دیگری پیوند می زند. یک سالن زیر کلاس زیر جنوب پوشیده از سقف سبز و پلاستیک فعال پیاده رو قرار دارد.

این ساختمان شامل آزمایشگاه های تحقیقاتی خشک ، امکانات آموزشی مرطوب ، سالن ۱۸۰ صندلی ، کلاس یادگیری فعال ۸۰ صندلی و دفاتر دانشجویی دانشکده و فارغ التحصیلان است که با یک سری فضاها به هم گره خورده است. شکل نوار ساختمان به حجم های همپوشانی عملکردی تقسیم می شود. یک جلد فلزی و شیشه ای سفید فضاهای عمومی داخلی ، مناطق گردش خون و دفاتر و میخچه ها را به باغ وصل می کند. یک جلد سبز پوشیده از مس ، با یک پتینه که مانند یک ارگانیسم زنده بالغ می شود ، محیط آزمایشگاه را با دقت کنترل می کند و به خیابان های عمومی می رود.

متریال

مس سبز و فلز سفید نقطه ای از نقطه گذاری را بین ساختمانهای آجر تیره مجاور و سایر ساختمانهای سبز موجود در محوطه دانشگاه فراهم می کند. در ضلع جنوبی ساختمان ، که یک خیابان عمومی را در کنار یک خیابان شلوغ به جامعه نشان می دهد ، دیوار پرده توسط یک ضد آفتاب آلومینیومی ساییده شده است که از شکل های انشعاب بیولوژیکی تقلید می کند و به مطالعه درون آن اشاره دارد.

با استفاده از تنها دو الگوی طراحی شده با چرخش یا آینه کاری ، رقص نور و سایه از طریق تابش نور آفتاب در راهروهای ساختمان طراحی شده است. همراه با سایر راهبردهای پایدار ، ساختمان NBS به گواهینامه LEED نقره دست یافته است.

کیفیت بصری 

طبقه همکف تقریباً شفاف ورود و استقبال بی نظیر از محیط طبیعی باغ های اطراف را فراهم می کند. یک پله بلند باز ، طبقه همکف و طبقه زیرین را به هم متصل می کند ، به صورت بصری فضاها را متصل می کند و چراغ قیفی را به سالن سطح پایین متصل می کند ، یک مرکز جمع آوری راحت برای تعامل و همکاری آسان بین ادارات.

یک سقف چوبی با سوراخ پشت سوراخ ، گرما و جزئیات را به اماکن عمومی اضافه می کند. الگوی آن در مناطقی با گردش بیشتر مانند هشتی ورودی و پله های سطح پایین تشدید می شود که نشان می دهد ساختمان با جنبش سازگار است. چراغهای جلو شیشه ای به آزمایشگاههای آموزشی و کلاسهای آموزشی تیم ارائه می دهند ، “علم را به معرض نمایش می گذارند” و احساس شادابی و شفافیت را به وجود می آورند.

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Stephen A. Levin Building for Neural and Behavioral Sciences
architect:
SmithGroup

location: UNITED STATES, PHILADELPHIA
status: completed

user: Education
area: ۷۷۰۰۰.۰ ft2

year: ۲۰۱۶
Photographs: Alan Karchmer, Todd Vorenkamp

project description of Stephen A. Levin Building for Neural and Behavioral Sciences

Seeking to create greater integration of

the study of genes, the brain and behavior, the University of Pennsylvania desired to co-locate their psychology, biology and behavioral sciences programs into a common facility. The Stephen A. Levin Neural and Behavioral Sciences building, planned, programmed and designed by SmithGroup, is a state-of-the-art integrated sciences facility that acts as an iconic center and connector for a newly-defined life sciences precinct.

By virtue of its location at the convergence of vehicular and pedestrian approaches to the campus, the precinct plan and program became a critical link between the surrounding neighborhood and the University.

Building performance

The new NBS Building

smooths that transition at the edge of campus and serves as a destination for students and faculty. Its efficient bar design abuts an existing lab facility and links to another via an underground tunnel. A below-grade auditorium extends south covered by a green roof and active pedestrian plaza. The building contains dry research laboratories, wet teaching facilities, the 180-seat auditorium, an 80-seat active learning classroom, and faculty and graduate student offices that are tied together with a series of spaces designed to foster socializing and collaboration. The building’s bar form is divided into functional overlapping volumes.

A white metal and glass volume connects indoor public spaces, circulation areas, and offices, and cantilevers into the garden. A green copper-clad volume, with a patina that will mature like a living organism, houses the carefully controlled lab environment and addresses the public street.

materials

The green copper and white metal provide a point of punctuation between the adjacent dark brick buildings and reference other green buildings on campus. On the south side of the building, which presents a public face to the community along a busy avenue, the curtain wall is shaded by an aluminum sunscreen that mimics biological branching forms, hinting at the study within.

Designed efficiently using only two patterns that connect as they are rotated or mirrored, light and shadow dance through the sunscreen softening daylighting in the building’s corridors. Together with other sustainable strategies, the NBS Building has achieved LEED Silver certification.

Visual quality of Stephen A. Levin Building for Neural and Behavioral Sciences

The near-transparent ground floor

provides a welcoming entry and a seamless connection with the natural setting of the surrounding gardens. A long open stair connects the ground floor and lower floor, visually linking the spaces and funneling light into the lower-level lounge, a comfortable central gathering point for easy interaction and collaboration among departments.

A perforated, back-lit wood ceiling adds warmth and detail to the public areas. Its pattern intensifies in areas of greater circulation such as the entry vestibule and lower level stairs, suggesting that the building is adapting to movement. Glass sidelights provide views into instructional labs and team-teaching classrooms, putting “science on display” and further conveying a sense of vitality and transparency.

 

منبع
archdaily
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن