nea studioNina Edwards Ankerآثار معماری جهانآمریکاتکمیل شدهدفاترکاربریمسکونیمعمارانموقعیت مکانینیویورکوضعیتویلا

خانه پیله

nea studio

نکات برگزیده مطلب

  • مشخصات پروژه خانه پیله
  • مصالح
  • بازی رنگ ها در خانه پیله
  • Project description of Cocoon House
  • materials
  • game of colors in cocoon house
  • Geometric patches

خانه پیله
معمار : nea studio

موقعیت: آمریکا، نیویورک
وضیعت: ساخته شده

کاربری: مسکونی
تاریخ ساخت: ۲۰۱۹
معمار لیدر: Nina Edwards Anker
مهندس سازه: Will Laufs, LaufsED
مهندس مکانیک: Jordan Goldman, Zero Energy Design
مهندس الکتریک: Michael Edwards, Avioworks
مهندس صدا: Charles von Mueffling, Obelisk Consulting
طراحی: Anna Agoston, Raphael Walter
عکاس: Caylon Hackwith


Cocoon House 
Cocoon House

مشخصات پروژه خانه پیله

این خانه دارای گواهینامه LEED ،و واقع در جزیره لانگ ، نیویورک ،و پیله نام دارد زیرا دیوارهای گرد آن از شکل پیله به سمت همسایگان شمالی و غربی تشکیل شده است. این نیمی از محوطه اطراف خانه ، سرپناه و حریم شخصی را فراهم می کند. طرف شیشه ای دیگر خانه ، رو به جنوب قرار گرفته است و در نسیم اقیانوس ها و منظره های باز قرار دارد. روکش فلزی زونا با پالت مواد معماری محله تاریخی در هم آمیخته است. با تنظیم تنظیم شرایط سایت و با کمک فن آوری های محیطی مانند پنل های فتوولتائیک ، طراحی معماری هم در خدمت محیط زیست و هم بهزیستی است.

کلبه لانگ آیلند به ارتفاع ۱۶ فوت به دو قسمت تقسیم می شود: «پیله شده» به یک شکل مات نرم که باعث حفظ حریم خصوصی می شود ، و شفاف و کریستالی است تا امکان دیدن مناظر غیرقابل مشاهده را فراهم کند. ردپای آن به شکل مربع ۱۷۳۰ به شکل L با محدودیت قانونی برای ساختن در شعاع ۱۵۰ فوت از تالابها و حفظ فاصله ۳۵ فوت از خصوصیات مجاور شکل گرفته است. خوشبختانه ، نمای فضای سبز به سمت اقیانوس با جنوب و شرق روبرو است ، به طوری که نمای شیشه ای جنوبی نمای و همچنین گرمایش غیرفعال را فراهم می کند.

مصالح

توده های حرارتی دیوارهای ضخیم شمالی / غربی ، که کاملاً توسط یک ساختار چوب پشتیبانی می شوند ، رطوبت خود را حفظ کرده و ضمن فراهم آوردن حریم خصوصی ، گرما را حفظ می کنند. درهای کشویی بزرگ و ناگهانی ساکنان را از فاصله دور با بوی ، احساس و صداهای باغ و اقیانوس متصل می کند. در ساختاری که در منظره طبیعی شرکت می کند ، درجه حرارت راحت در درجه اول از طریق استراتژی های منفعل حاصل می شود. درهای کشویی برای گرفتن نسیم حاکم بر جنوب اقیانوس اطلس باز می شوند که در ماه های گرمتر گرما را خنک می کنند. در زمستان نمای شیشه گرما را از خورشید جنوبی جمع می کند و در تابستان سایه های داخلی ۵۰ درصد از افزایش گرمای خورشیدی را کاهش می دهد.

بازی رنگ ها در خانه پیله

تجربه حسی خورشید در ساختاری که نیمه مات و نیمه در معرض باشد ، چارچوب طرح را راهنمایی می کند. در نیمی از کلبه که کریستالی و شفاف است ، فیلترهای نور آفتاب از طریق چراغهای شفاف رنگی منعکس شده از مخزن آب است و از داخل نمای شیشه ای وارد می شوند. چراغهای جلوی راهرو بال اتاق خواب براساس تئوری رنگ گوته است که توسط جی.ام ویلیام ترنر در قرن نوزدهم خود استفاده شده است. نقاشی های خورشید در بالای آب. این رنگ ها از قرمز مایل به قرمز ، که نشانگر غروب خورشید و استراحت است ، بالاتر از اتاق خواب اصلی ، تا رنگ زرد عمیق ، که سیگنال زنیت و فعالیت را دارد ، نزدیکترین اتاق نشیمن است.

تکه های هندسی از نور خورشید رنگی از چراغهای روشنایی و بازتاب آب های درخشان از پروژه استخر / مخزن بازتابنده روی دیواره پشتی تخم مرغی سفید ضخیم داخلی که فقط با چند پنجره کوچک سوراخ می شود. تغییر روز در صفحه نمایش دوربینی در طول روز به ریتم های خورشیدی متصل می شود و توجه به بیوریتم ها را در گذر از چرخه های فصلی و روزانه جلب می کند و ساعت ها را از طریق تکه های کم نور در حال حرکت نشان می دهد. این به معنای خدمت به عنوان یک پرده سینمایی است ، شکل دور آن که نقش نور و سایه را به خود اختصاص می دهد ، فضای داخلی مانند یک موج اقیانوس را تحت فشار قرار می دهد و نور به سطح آن ضربه می زند.

ترجمه اختصاصی از تیم تحریریه آرکاو، هرگونه کپی برداری از این مطلب صرفا با ذکر منبع مجاز می باشد.

Cocoon House 
architect: nea studio

location: UNITED STATES, NEW YORK
statues: completed
user: residential
Year: ۲۰۱۹

Lead Architect: Nina Edwards Anker
Structural Engineers: Will Laufs, LaufsED
Mechanical Engineers: Jordan Goldman, Zero Energy Design
Electrical Engineers: Michael Edwards, Avioworks
Sound Engineers: Charles von Mueffling, Obelisk Consulting
Drafting: Anna Agoston, Raphael Walter
Photographs: Caylon Hackwith

Project description of Cocoon House

This LEED-certified home, located in Long Island, New York,

is called Cocoon because its round walls form a Cocoon shape towards the northern and western neighbors. This rounded enclosed half of the house provides shelter and privacy. The other glass side of the house, facing south, takes in ocean breezes and open views. The cedar shingle cladding blends in with the architectural material palette of the historic neighborhood. By tuning in to given site conditions, and with the help of environmental technologies such as photovoltaic panels, the architectural design serves both the environment and wellbeing.

The 16-foot-high Long Island cottage is split in two:

‘cocooned’ into a soft opaque shape that provides privacy, and transparent and crystalline to allow for views onto an undisturbed landscape. Its L-shaped 1730 square foot footprint is shaped by the legal restriction to build at a 150-foot radius from the wetlands and to keep a 35-foot distance from the adjacent properties. Luckily, the view of the greenery towards the ocean faces south and east, so that the southern glass façade provides both views and passive heating gain.

materials

The thermal masses of the thick northern/western walls,

supported entirely by a timber structure, keep away humidity and retain heat while providing privacy. The large unbroken sliding doors connect inhabitants with the smells, feel and sounds of the garden and ocean in the distance. In a structure that partakes in the natural landscape, a comfortable temperature is primarily achieved through passive strategies. The sliding doors open to catch prevailing southern breezes from the Atlantic Ocean that temper the heat in the warmer months. In the winter the glass facade collects heat from the southern sun, and in the summertime, interior shades cut 50 percent of the solar heat gain.

game of colors in cocoon house

The sensual experience of the sun in a structure that is half opaque and half exposed guides the framework of the design.

In the half of the cottage that is crystalline and transparent, sunlight filters through the translucent colored skylights reflect off of the water cistern and enter through the glass facades. The skylights above the hallway of the bedroom wing are based on the color theory of Goethe, used by J.M. William Turner in his 19th c. paintings of sunlight above water. The colors range from vermilion red, which signals sunset and rest, above the master bedroom, to deep yellow, which signals zenith and activity, nearest the living room.

Geometric patches

Geometric patches of colored sunlight from the skylights and glimmering water reflections from the reflecting pool/cistern project onto the interior thick white ovoid back wall, which is punctured by just a few small windows.

The changing daylight on the round projection screen connects to solar rhythms throughout the day, directing attention to biorhythms in the passing of seasonal and diurnal cycles, marking hours through slowly moving light patches. It’s meant to serve as a cinematic screen, its round shape abstracting the play of light and shadow, cocooning the interior like an ocean wave with the light hitting its surface.

 

منبع
archdaily
برچسب ها

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. موضوع و خلاقیت یا به نوعی معماری بیونیک که معمار از اون اهلم گرفته قابل تامل و شگفت انگیزه . ولی انتظار ترجمه روانی داشتم چون به دیل نا مرتبط بودن بعضی جملات یا بهتر بگم ترجمه تحت اللفظی کمی گنگ بنظر میاد. خسته نباشید و موفق باشید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن