آثار معماری ایرانپارسا اردمپروژه بر اساس موقعیت مکانیپروژه ها براساس وضعیتتکمیل شدهتهراندفاتردفتر معماری پارسا اردمرامین بیرق داررستورانکاربریمراکز خدماتیمعماران

فست فود باگت | دفتر معماری پارسا اردم

فست فود باگت
معمار: دفتر معماری پارسا اردم(
پارسا اردم،رامین بیرق دار )

موقعیت : ایران، تهران
وضعیت : تکمیل شده
مساحت:۲۵۰ مترمربع
کاربری : خدماتی
تاریخ: ۱۳۹۵
معمار مسئول: پارسا اردم،رامین بیرق دار
تیم طراحی
: بهار امیری، یاسمین نصیری، سجاد خیرالهی، مینا سلیمانی، مینا علوی، زهرا میرزایی


 

فست فود باگت
فست فود باگت

درباره پروژه فست فود باگت

امروزه در شهرهای بزرگ ایران نظیر تهران، رستوران و فست فودهای زنجیره ای، به سرعت در حال رشد هستند. هر روز ممکن است برند جدیدی را در گوشه ای از شهر ببینیم و کمی بعدتر، شعب دیگر برند را در نقاط دیگر شهر و حتی کشور. این پروسه، در ایران کمی دیرتر نسبت به سایر کشورهای توسعه یافته دنیا شروع شد، اما در هر حال این اتفاق افتاده است و برندهای صنعت غذایی به سرعت در حال رشد هستند. چرا که نیاز جامعه و بازار در این حوزه کاملا ملموس بوده و برندها، در حال پاسخگویی به این نیاز هستند.

یکسان سازی طراحی شعب

هر برندی، فارغ از نوع فعالیت، اگر قصد توسعه و گسترش شعب را داشته باشد، باید برای دیزاین و طراحی شعب خود راهنما و دستورالعملی را طراحی و تدوین نماید. چنانچه برندهای بزرگ دنیا نظیر خودروساز ها و شرکت های صنعت IT نظر اپل و سامسونگ، همین رویه را در پیش گرفته اند. طراحی داخلی هر فروشگاه و برندی، برگرفته از کارکتر و شخصیت آن برند است. وقتی یکسان سازی طراحی شعب یک برند صورت می گیرد، اولین اتفاق این است که مخاطب با یک نگاه، به هویت برند پی خواهد برد. این اولین ویژگی و خواست یکسان سازی است. ضمن اینکه با یکسازی سازی ها و تدوین راهنمای طراحی، خط مشی طراحی برای هر معمار مشخص است و می توان در زمان و هزینه، صرفه جویی نمود.نکاتی که از نظرتان گذشت، تنها اشاره ای کوچک برای ضرورت وجود دفترچه راهنمای دیزاین است. تمامی برندهای بزرگ با این موضوع از روز اول به خوبی آشنا هستند. دلیل ذکر این مقدمه، این است که در این بخش قصد داریم با همراهی شما به بررسی یکی از شعب فست فود باگت در شهر تهران بیاندازیم. یکی از فست فودهایی که در شهر تهران دارای شعب است و به طور حتم گسترش شعب را در دستور کار خود دارد.

ادامه مطلب
ساختمان مسکونی شماره 27 | مرتضی حسن زاده، سعید ضیایی

روند طراحی

در طراحی این فست فود، از سبک معماری مدرن استفاده شده است. با اندکی دقت در تصاویر متوجه این موضوع خواهید شد. بکارگیری خطوط صاف در دیزاین، به همراه متریال های انتخاب شده و ترکیب رنگی مورد استفاده در فضا، همگی بیانگر این مطلب هستند.نکته ی شاخص در این شعبه از فست فود باگت، استفاده از گیاه در ابعاد گسترده روی دیوارها در فضا است. به نحوی که تبدیل به نقطه کانونی شده است و به طور حتم اگر سری به این رستوران بزنید، این نکته و ویژگی را از آن به ذهن خواهید سپرد. با توجه به متراژ محدود فضاها و عدم توانایی ایجاد باغچه های کوچک، امروزه باغ های عمودی (Vertical Garden) در طراحی داخلی به خوبی مورد توجه هستند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − سه =

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا